وزیر ارشاد گفت: رسالت بزرگ زنان عاشورایی پس از واقعه عاشورا آغاز شد؛ به بیان دیگر مدیریت حضرت زینب(س) پس از عاشورا که شجاعانه سخن میگفت ...
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سیدمحمد حسینی در آیین اختتامیه دومین کنگره شعر زنان عاشورایی که عصر امروز در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد، در ابتدای صحبتش از شاعرانی که در مسیر عاشورا قدم و قلم میزنند تشکر کرد.
وی افزود: سیمیندخت وحیدی بیش از سه دهه با آرمانهای امام و رهنمودهای مقام معظم رهبری آثاری را خلق و جوانان زیادی را تربیت کرد.
وی گفت: در موضوع عاشورا همانگونه که اصحاب امام حسین (ع) برای همیشه مایه افتخار تاریخ بودهاند شاهد حضور زنانی بودیم که اگر حضور نداشتند این حرکت به سرانجام نمیرسید.
حسینی با بیان اینکه کسانی که دلداده امام حسین (ع) بودند به نوعی عواطف و احساسات را زنده کردند، اضافه کرد: خطبههای حضرت زینب (س) در کوفه و شام شعلههای انقلاب را همواره برافروخته نگه داشته است و باعث شد این قیام و حرکت امام حسین (ع) ثمرات و برکات فراوانی در طول تاریخ داشته باشد.
وی در ادامه به داستان ام وهب که شجاعانه در مقابل دشمنان ایستاد پرداخت و افزود: زمانی که وهب از مادرش رضایت طلبید مادرش به او گفت زمانی از تو راضی خواهم شد که در رکاب امام حسین (ع) به شهادت برسی.
حسینی با بیان اینکه نقش زنان در حوزه شعر نقش بیبدیلی است که نمیتوان آن را نادیده گرفت اظهار کرد: شاعران مداحان و ذاکران امام حسین (ع) باید به جایگاه زنان در اسلام بیشتر توجه کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: رسالت بزرگ زنان عاشورایی پس از عاشورا آغاز شد که به بیان دیگر مدیریت حضرت زینب(س) پس از عاشورا که شجاعانه سخن میگفت بسیار مهم بوده است.
وی ادامه داد: زنان عاشورایی رسالت خود را به خوبی انجام دادند و اگر این افراد نبودند عاشورا به فراموشی سپرده میشد.
حسینی ویژگی زن در عاشورا را شامل صبر و پایداری، روحیه بخشی به مرد، نگهبانی و پاسداری مدیریت و حفظ ارزشها و صیانت از ارزشهای متعالی و همچنین تبدیل اصالت به آزادی و آزادگی عنوان کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: زنان از روز نخست مبارزه با ظلم و ستم در انقلاب اسلامی در همه خطرات حضور داشته اند که مرحومه سپیده کاشانی، طاهره صفار زاده و سیمیندخت وحیدی از این دسته افراد هستند.