کد خبر:۲۲۳۳۸۶
در اختتامیه کنگره «شعر زنان عاشورایی» عنوان شد؛

انتشار کتاب شاعران هندی در وصف پیامبر(ص) توسط قزوه

معاون روابط بین‌الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات از انتشار کتاب اشعار 400 شاعر هندی در وصف پیامبر اسلام(ص) به همت علیرضا قزوه، شاعر انقلابی خبرداد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نجفی در مراسم دومین کنگره شعر زنان عاشورایی که عصر امروز در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد، با موضوع عاشورا در شبه قاره هند گفت:  شعر عاشورایی در شبه قاره هند جایگاه بسیار خوبی داشته است.
 
معاون روابط بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: اشعاری که درباره امام حسین (ع) و شهدای کربلا در هند سروده شده است بسیار مطلوب بوده است.
 
وی با بیان اینکه اسلام زمانی که وارد کشور هند شد سی میلیون شیعه در شبه قاره هند وجود داشت اضافه کرد: جمعیت مسلمانان هند بیشتر از مسلمانان ایران است.
 
نجفی اظهار کرد: پیام‌هایی که توسط شعرا و ادیبان ایران خارج شد به هند رسید.
 
معاون روابط بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به اینکه بسیاری از شاعران هند از اینکه لقب سعدی و فردوسی را به خود اختصاص داده و خوشحال می‌شدند افزود: آثار بی‌شماری که در حوزه شعر و ادب فارسی در حدود 800 سال در آن سرزمین حکومت می‌کرد توانست جای خود را به خوبی حفظ کند.
 
وی به اشاره به زندگی گاندی گفت: وی شخصیتی داشت که به دنبال عدالت و مبارزه با ظلم بود و درس آزادی و آزادگی را از امام حسین (ع) آموخت و این نشان دهنده این مسئله است که اهل بیت (ع) تأثیر بسزایی را در شبه قاره هند گذاشته‌اند.
 
نجفی از انتشار کتاب «حماره رسول (ص)» به همت دکتر علیرضا قزوه در شبه قاره هند خبر داد و اظهار کرد: این کتاب شامل مجموعه‌ای از 400 شاعر هند است که در وصف پیامبر اسلام (ص) شعر سروده است.
 
معاون روابط بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان اینکه شبه قاره هند امامواره‌های متعددی در کلکته و حیدرآباد دارد خاطرنشان کرد: در روز عاشورا بیش از صدهزار نفر از مردم در این امام‌واره‌ها جمع شده که نیمی از آنها اهل سنت هستند و در این امام واره‌ها به عزاداری می‌پردازند.
 
وی شعر علامه اقبال لاهوری را که در وصف امام حسین (ع) سروده است را نشات گرفته از اسلام و تشیع دانست.
 
نجفی ادامه داد: بیداری اسلامی از شعر و ادبیات فارسی آغاز شد و توانست دنیا را به تلاطم آورده و جهان را بیدار کند.
 
معاون روابط بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی ملهم بوده و شعر علامه اقبال لاهوری که در آن ایران را منشأ بیداری اسلامی معرفی کرد را در وجود حضرت امام خمینی (ره) به عنوان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران مشاهد کردیم.
 
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی بیداری اسلامی را در دنیا به وجود آورد خاطرنشان کرد: انقلاب‌های مصر و یمن شکل گرفته از قرآن و اسلام است و سهم قابل توجهی از انقلاب به بانوان تعلق داشته است.
 
نجفی در پایان افزود: به گفته امام خمینی (ره) این انقلاب بی وجود بانوان به ثمر نمی‌رسید و حرکت های بسیجی‌وار که در اقصی نقاط کشور اتفاق افتاد خواب راحت را از استکبار جهانی گرفته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار