وحیدی: کنگره شعر زنان عاشورایی به گسترش فرهنگ تشیع کمک میکند

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، وحیدی، شاعر با تاکید بر اهمیت ویژه چنین کنگره هایی، برگزاری مجالس شعرخوانی زنانه را نیاز جامعه امروز برشمرد و گفت: «اگرچه کانون های ادبی و حوزه هنری به عنوان جایگاهی پرارزش برای زنان شاعر فعال اند، اما زنان علاقمند به شعر و ادبیات به ویژه جوانان، باید کانون های زنانه تشکیل دهند تا بتوانند به راحتی در این مجالس اشعارشان را قرائت کنند. این کانون ها باید از شمال تا جنوب و غرب تا شرق شهرهای بزرگ مانند تهران گسترده و قابل دسترس باشند.»
این شاعره نامدار حرکت امروز زنان به سمت ادبیات را بهترین دوران در تاریخ ادبیات زنان ایران دانست و ادامه داد: «امروز خانم های شاعر و ادیب به دنبال انتشار آثارشان می روند و جامعه نیز امکان حضور پر رونق زنان را در این عرصه فراهم کرده است ، اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.»
وی افزود: «ای کاش همه زنان بتوانند با افزایش آگاهی و اندیشه به جای روی آوردن به تجملات و صرف وقت برای دکوراسیون خانه، به غنای اندیشه، فرهنگ و ایمان خود روی بیاورند. این موضوع پراهمیت نیازمند برنامه ریزی و ارائه راهکار از سوی نخبگان زن در عرصه فرهنگی و دینی است.»
سیمین دخت وحیدی با اشعاری چند در وصف حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) در دومین کنگره شعر زنان عاشورایی شرکت دارد که از سوی بنیاد آیه های ایثار و تلاش و با مشارکت یازده سازمان نوزدهم دی ماه برگزار خواهد شد.