به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، زاهدی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دوم سیما افزود: حذف کنکور به بستر سازی مناسب و عزم جدی و همکاری تمام نهادهای مرتبط نیاز دارد و مجلس نهم با درک این اولویت تمام قدرت نظارتی خود را برای رسیدن به این هدف بکار خواهد بست .
در این برنامه ابراهیم سحرخیز، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش نیز گفت : بهترین بستری که باید فراهم شود استاندارد سازی بخش سه سال آخر متوسطه است و گامهای خوبی در این خصوص برداشته شده است .
وی افزود: درحال حاضر فقط سال سوم متوسطه سنجش استانداردی دارد که در سالهای بعد با ایجاد مرکز سنجش در آموزش و پرورش سالهای اول و دوم نیز آزمونهای استانداردی خواهند داشت.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: در سالهای گذشته کارگروهی که برای اجرای قانون حذف کنکور تشکیل شده بود عزم چندانی برای ثمر نشاندن قانون نداشت اما امروز در شرایطی هستیم که می توانیم قول دهیم در 5 سال آینده قطعا جامعه شاهد اجرای توام با عدالت قانون حذف کنکور خواهد بود .
سحرخیر گفت: وزارت آموزش و پرورش مکلف است سند تحول را در درون خود اجرا کند و اجرای قانون حذف کنکور بخشی از اجرای این سند محسوب میشود .
ابراهیم خدایی، سرپرست سازمان سنجش نیز که بصورت تلفنی در این برنامه حضور داشت گفت: آنچه حائز اهمیت است سنجش دقیق 10 درصد بالای داوطلبان که بیشترین رقابت در آن مشاهده می شود، است و انتظار داریم با شیب ملایم 10 درصد در سال تا پایان سال هدف، شاهد اجرای مناسب حذف کنکور باشیم .
وی تاکید کرد: وقت چندانی نداریم و باید استانداردسازی بخش سالهای اول و دوم متوسطه هر چه سریعتر آغاز شود .