آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۵۳۴۵

انتقال درب‌های حرم طفلان مسلم (ع) به عراق

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قزوین از انتقال درب‌های حرم طفلان مسلم (ع) از شهرهای همدان، کرمانشاه و ایلام به شهر مسیب عراق خبر داد.
انتقال درب‌های حرم طفلان مسلم (ع) به عراق

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا صدیقی، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قزوین گفت: درب های حرم طفلان مسلم که توسط ستاد بازسازی استان قزوین و با به کارگیری بهترین هنرمندان کشور ساخته شده است، پس از بازدید مردم، در قالب کاروان حامل این دو درب، پس از عبور از شهرهای همدان، کرمانشاه و ایلام به عراق اعزام، و در حرم طفلان مسلم (ع) نصب می شود.


وی افزود: حرکت این کاروان از ساعت 10 صبح امروز، شنبه، هفتم بهمن ماه به سمت شهر آوج در استان قزوین آغاز شده است و پس از عبور از شهرستان های بهار، لالجین و کبودرآهنگ، فردا شب به همدان می رسد و سپس به استان های کرمانشاه و ایلام عزیمت کرده و در نهایت از مرز مهران وارد شهر مسیب عراق و حرم طفلان مسلم (ع) خواهد شد.


مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قزوین در ادامه در خصوص مشخصات درب های ساخته شده اظهار کرد: طول هر یک از درب ها با کتیبه 3.70، عرض آن 2.70 و وزن دو درب سه تن می باشد که با بیش از 2500 ساعت کار قلمزنی و منبت کاری و گره چینی و آبکاری با طلای ناب و 58 قطعه میناکاری شده، آماده نصب گردیده است.


صدیقی در پایان در خصوص  نحوه تأمین بودجه ساخت درب ها گفت: کلیه هزینه های ساخت این درب ها توسط مردم استان قزوین تامین شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار