کد خبر:۲۲۵۴۳۹
رئیس دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای:

دانشگاه فنی و حرفه‌ای باید قرارگاه جنگ نرم در دانشگاه‌ها باشد

رئیس دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای با اشاره به جریان‌سازی فرهنگی این دانشگاه در آموزش عالی گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای باید با ارائه یک مدل دانشگاهی، قرارگاه جنگ نرم برای مصاف با دشمن باشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سهراب رضایی در گردهمایی معاونان فرهنگی دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای که در دانشکده فنی شریعتی برگزار شد، گفت: بحثی که اکنون دانشگاه فنی و حرفه‌ای در حال پیگیری آن است، ارائه رویکردی نو به آموزش فنی و حرفه‌ای و توجه به توسعه کمی و کیفی این آموزش‌هاست؛ به این ترتیب بحث ما زیر سوال بردن آموزش عالی نیست، بلکه به دنبال اضافه کردن یک نگاه و رویکرد جدید به این آموزش‌ها هستیم.

 

رئیس دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای گفت: ما در حوزه فرهنگی به تحقق عدالت اجتماعی می‌اندیشیم که باید راهکار و تصمیم و برنامه متناسب با آن ارائه شود و با ورود دانشگاه فنی و حرفه‌ای به آموزش عالی، جایگاه خاص آموزش این دانشگاه در آموزش عالی ایجاد شود.
 
وی اضافه کرد: برای دانشجویان فنی و حرفه‌ای حتی یک صندلی در بخش آموزش عالی تعریف نشده، بنابراین باید به سمتی برویم که 50 درصد ظرفیت دانشگاه‌ها به آموزش فنی و حرفه‌ای اختصاص پیدا کند؛ تحقق این هدف یکی از برنامه‌های ضروری دانشگاه فنی و حرفه‌ای است که باعث توسعه کمی آموزش فنی و حرفه‌ای می‌شود.

 

رضایی اضافه کرد: جلوگیری از صرف هزینه‌های اضافی فرهنگی از مواردی است که باید در کوتاه مدت انجام شود؛ چرا که این عامل باعث سالم‌سازی فضای فرهنگی در جامعه خواهد شد.
 
وی در ادامه خاطرنشان کرد: فعالیت دانشگاه فنی و حرفه‌ای باید به جایی برسد که با ارائه یک مدل دانشگاهی، قرارگاه جنگ نرم برای مصاف با دشمن باشد که این فعالیت به نفع چرخه علمی کشور و آموزش عالی است.

 

رئیس دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در پایان گفت: حدود 250 هزار دانشجو در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در حال تحصیل هستند که می‌توانند نیاز فرهنگی دانشگاه‌ها را مرتفع کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار