کد خبر:۲۲۶۱۹۵

جنگنده قاهر 313 تیتر یک رسانه های جهان + تصاویر

رونمایی از هواپیمای جنگنده بومی ایران با نام قاهر 313 در ایام دهه فجر تیتر اول بسیاری از رسانه‌های خارجی را در سطح جهان به خود اختصاص داد.
جنگنده قاهر 313 تیتر یک رسانه های جهان + تصاویر

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، رونمایی از هواپیمای جنگنده بومی ایران با نام قاهر 313 در ایام دهه فجر تیتر اول بسیاری از رسانه‌های خارجی را در سطح جهان به خود اختصاص داد.

 

خبرگزاری فرانسه گزارش داد: محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران روز شنبه در مراسم سی و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی، از یک هواپیمای جدید جنگنده که یکی از پیشرفته‌ترین‌ها در جهان است، رونمایی کرد.

 

 

خبرگزاری فرانسه می افزاید: جمهوری اسلامی ایران هر ساله با مغتنم شمردن فرصت سالگرد پیروزی انقلاب این کشور و با اینکه در محاصره شدید بین المللی از نظر اقتصادی و تکنولوژی قرار دارد، پیشرفت های بزرگ علمی و نظامی خود را ا علام می کند.

 

خبرگزاری فرانسه در پایان به پیشرفت های علمی و نظامی ایران در ساخت هواپیمای جنگنده ایرانی صاعقه در سال 2007 اشاره و اعلام کرد، ایران 20 فروند از این هواپیماها را به خدمت گرفته است.

 

 

روزنامه واشنگتن پست نوشت: رئیس جمهور ایران امروز از جنگنده ای رونمایی کرد که رادار گریز است. احمدی نژاد در مراسم رونمایی از این جنگنده گفت: این اقدام نشان می دهد ما میتوانیم قله های پیشرفت را بپیماییم.

 

این روزنامه نوشت تصاویر این جنگنده نشان می دهد این جنگنده پیشرفته با مشخصات ظاهری منحصر به فرد دارای سطح مقطع راداری بسیار کم و همچنین قابلیت انجام عملیات پروازی در ارتفاع پست است.

 

خبرگزاری رویترز نیز در خبری اعلام کرد، رسانه های محلی ایران روز شنبه تصاویری از رونمایی یکی از مدرن ترین جنگنده های تک سرنشین به نام قاهر 313 پخش کردند.

 

 

خبرگزاری آسوشیتد پرس نیز در این‌باره با اشاره به رونمایی جنگنده قاهر -313 توسط رییس‌جمهور ایران نوشت: به گفته مقامات ایرانی این جنگنده رادار گریز است.

 

این خبرگزاری با اشاره به اظهارات وزیر دفاع ایران به نقل از وی نوشت: این جنگنده توسط متخصصان صنایع هوایی ایران ساخته شده است.

 

به نوشته آسوشیتدپرس، قاهر-313 یکی دیگر از جنگنده‌هایی است که ایران توسط صنایع نظامی خود از سال 2007 ساخته است.

 

 

شبکه فاکس نیوز نیز در بازتاب این دستاورد گزارش داد: همه مراحل طراحی و ساخت جنگنده قاهر 313 را دانشمندان و متخصصان ایرانی انجام دادند. ایران در سال 2007 از نخستین جنگنده بومی خود با نام آذرخش رونمایی کرد. تندر نیز پس از آذرخش رونمایی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار