به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «قاعده تصادف» با حضور بهنام بهزادی کارگردان؛ نویسنده، تهیهکننده و تدوینگر فیلم و سایر عوامل و با استقبال پرشور اهالی رسانه در محل سالن گفتوگوی اصحاب رسانه با فیلمسازان در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار شد.
در این نشست که با اجرای محمدرضا شهیدفر و با حضور عوامل مختلف فیلم برگزار شد بهنام بهزادی ضمن اشاره به ارزش و اهمیت منتقدان و مخاطبان جدی سینما یادآور شد: هیجانانگیزترین جلسه برای من همین جلسه نمایش فیلم برای منتقدان است در جلسهای که فیلم را با منتقدین میبینم مهمترین و هیجانانگیزترین جلسه برای من است.
وی اضافه کرد: جدیترین و اصلیترین مخاطبان سینمای مورد علاقهمن و فیلمهای من نویسندگان، منتقدان و عشاق سینما هستند و کسانی که سینما را یک هنر میدانند و نه فقط یک سرگرمی.
وی درباره ویژگیهای فیلمش گفت: ایده اولیه این فیلم به همان سالی برمیگردد که فیلم قبلیام را میساختم و از همان موقع علاقه داشتم اثری در باره جوانها بسازم و برای این کار فقط یک فکر اولیه و یک علاقهمندی جدی داشتم اما در همان زمان تغییراتی در نسل چهارم اتفاق افتاده بود و این همان طیفی بود که بنا بود من برایشان فیلمی بسازم.
بهزادی در ادامه یادآور شد: درباره فیلم «قاعده تصادف» تحقیقات مفصلی در زمینههای گوناگون انجام دادم و با تعداد زیادی جوانان و والدینشان گفتوگو کردم.
وی اضافه کرد: پروسه نگارش فیلمنامه خیلی طول کشید و اساسا این فیلم در مراحل مختلفش با تحقیقات جدی و مفصل همراه بود.
وی در ادامه یادآور شد: مخاطب من کسانی هستند که دوست ندارند راههای رفته را دوباره بروند کسانی که فرم برایشان مهم است و بخواهند جلوهای از ذهنیتها و دغدغههای خود را در فیلم ببینند.
بهزادی درباره موضوع پلان سکانسها در فیلمش گفت: این ایده تصویری بخشی از فیلمنامه بوده و از اول جزء مقتضیات فیلم قرار گرفته و چیزی نبوده که بعدا بخواهم به آن اضافه کنم.
وی در پاسخ به سوالی درباره ریتم فیلم هم گفت: موضوع ریتم در فیلم یک امر نسبی است و افراد مختلف ممکن است در اثری ثابت نظریات مختلفی درباره ریتم فیلم داشته باشند.
کارگردان فیلم «قاعده تصادف» این فیلم را تلاشی برای آسیبشناسی روابط خانوادگی دانست و اضافه کرد: در این فیلم تلاش کردم روابط جوانان با والدین را مورد آسیبشناسی قرار دهم و کمک کنم به ایجاد یک درک متقابل و تلاش کنم به بنیان خانواده تحکیم ببخشم و اصلا قصدمان در این فیلم هرگز نابودی یک خانواده در طول یک اثر سینمای نبوده است.
در ادامه جلسه امیر جعفری، بازیگر فیلم هم با اشاره به فشار و سختی این کار یادآور شد: برای این فیلم تمرین مستمر داشتیم و این نشان دهنده یک اثر سینمایی است.
وی گفت: میزان علاقه من به آقای بهزادی به اندازهای است که اگر بگوید بیا جهنم من خواهم رفت!
وی با اشاره به کارکتری که نقشش را در فیلم بازی کرده گفت: این شخصیت اصلا نادر و غیرعادی نیست و نمونههای مختلف این پدر را در جامعه میبینیم و وجود آن در این اثر اصلا چیز عجیب و غریبی نیست.
در ادامه جلسه بهنام بهزادی این فیلم را تنها نگاه به گوشهای به فرزندان نسل چهارم دانست و نه همه آنها و گفت: تلاش کردهام در طی یک اثر سینمایی نمونههایی از نسل چهارم و شرایطشان را نشان بدهم و اساسا از این تعبیراتی که مثلا فیلم نسل چهارمیها رسید و یا اینکه فیلم من به همه نسل چهار تعمیم داده شود خوشم نمیآید من فقط تلاش کردم در حد خودم به جوانان نگاه کنم.
لازم به ذکر است در این جلسه که با استقبال پرشور اهالی رسانه همراه بود بهنام بهزادی کارگردان فیلم «قاعده تصادف»، امیرجعفری، اشکان خطیبی، مهرداد ستهیان، مارتین شمعونی، بازیگران فیلم و همچنین نجفی صدابردار و امین جعفری فیلمبردار فیلم حضور داشتند.