آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۰۹۰
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی:

انقلابی که با اعتقادات مردم عجین شده باشد از بین بردنش با تهدید وتطمیع غیر ممکن است

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: اگر امروزه ما عزت وعظمت داریم این جایگاه ویژه از برکت خون شهداست، انقلابی که با اعتقادات مردم عجین شده باشد از بین بردنش با تهدید وتطمیع غیر ممکن است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از مشهد،حجت الاسلام دکتر حسین سبحانی نیا شب گذشته همزمان با سراسرکشور در هشتمین روز از دهه فجر در غبارروبی و گطر افشانی گلزار شهدای نیشابور با حضور مسئولین وخانوداه های معظم شهدا گفت: ما در مکانی مقدس وعظیمی نشسته ایم، اینجا جوار عزیزانی است که جان عزیزشان را فدای بقای عمر ما کرده اند.


وی گفت: اگر امروزه ما عزت وعظمت داریم و جمهوری اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است از برکت خون شهداست که چیزی جز رضای خدا را نداشتند، شهدایی که رفتند  و این انقلاب را برپایه اعتقادات وایمان بنا کردند.


عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی نبود جز به واسطه فداکاری عزیزانی که در مقابل هجمه دنیای استکبار که علیه ما قد علم کرده بودند و انقلابی که با اعتقادات مردم عجین شده باشد از بین بردنش با تهدید وتطمیع غیر ممکن است.


 سبحانی نیا انقلاب اسلامی را خاری درچشم دنیای استکبار دانست وافزود: اگر نبود ایمان واعتقادات مردم در سایه رهبری و هدایتهای حضرت امام (ره) اهداف دشمنان اسلام محقق می شد.


این نماینده مجلس افزود: حرکت حضرت  امام حرکتی اصولی وبرنامه ریزی حضرت امام  برنامه ریزی دقیقی است طوری که تمامی تهدیدهای دشمن  را خنثی  کرد.


نماینده مردم نیشابور وفیروزه در مجلس شورای اسلامی؛ انقلاب اسلامی را کلمه طیبه ای دانست که به امروز پس از 34 سال به شجره طیبه تبدیل شده واین شجره طیبه در سرتاسر جهان ریشه دوانده طوری که فرا مرزی و خارج از مرزهای جغرافیایی ایران است.


 سبحانی نیا ثمره انقلاب اسلامی را جنبش بیداری اسلامی در شمال آفریقا بیان کرد وافزود: جبنش بیداری اسلامی باعث متزلزل شدن پایگاههای دشمنان ایران در کشورهای خارجی است.


عضو هیئت ریئسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از اهداف انقلاب اسلامی صادر کردن ارزشهای انقلاب است افزود: کسانی بودن که می خواستنداطراف جمهوری اسلامی حصار بکشند نتوانستند، چرا که آنان خوب می دانند که سخت در اشتباهند اشتباهی که نتیجه اش خوب نشناختن موقعیت ایران است.


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام داشت: آمریکا با سرمایه گذاری فراوان خود سخت می کوشد تا موجودیت وحیات اسرائیل راحفظ کند، واین سرمایه گذاری فراوان بدلیل لابی هیئت صهیونیستی در ارکان دولت آمریکاست.


سبحانی نیا افزود: ما هروزه شاهد متهم شدن جمهوری اسلامی ایران به داشتن سلاح هسته ای توسط آمریکا و وابستگانش هستیم در حالیکه کشور اسرائیل با وجود بیش از 250 کلاهک هسته ای از جانب هیچ کشوری مورد اعتراض واقع نشده است وهر گاه در شواری امنیت قطعنامه ای علیه اسرائیل صادر شود این قطعنامه ها توسط آمریکا وتو می‌شود.


وی در خاتمه با اشاره به سند چشم انداز 20ساله خاطر نشان کرد: ما در راستای چشم انداز20 ساله گامهای مهمی برداشته ایم  ودر قسمتهایی از این چشم انداز جلو و در قسمتهایی نیز عقب هستیم وامید داریم با وحدت وهمدلی بتوانیم در منطقه با گامهای مصمم رو به جلو حرکت کنیم و با سپری کردن مشکلات از سد تحریمها نیز بگذریم ./انتهای خبر  
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار