فروش خودرو در ژاپن کاهش يافت
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، انجمن واردکنندگان خودروي ژاپن در بيانيه اي اعلام کرد: فروش خودروهاي وارداتي در اين مدت به 199هزار و 115دستگاه رسيد.
در ادامه اين بيانيه آمده است: فروش خودروهاي ساخته شده توسط توليدکنندگان خارجي در سال منتهي به سي و يکم ماه مارس، 2/22 درصد کاهش يافت و به 176 هزار و 723 دستگاه رسيد.
براساس اين بيانيه، فروش خودروهاي ساخته شده توسط توليدکنندگان ژاپني در خارج اين کشور نيز 3/40 درصد کاهش يافت و به 22 هزار و 392 دستگاه رسيد.
براساس اين گزارش، شرکت خودروسازي فولکس واگن در سال مالي گذشته 40هزار و 661 دستگاه خودرو فروخت و بدين ترتيب با 42/20درصد بيشترين سهام بازار خودروي اين کشور را از آن خود کرد، ولي فروش اين خودروساز آلماني در اين مدت 2/21 درصد کاهش يافت.
شرکت خودروسازي مرسدس بنز نيز با فروش 33 هزار و 686 دستگاه خودرو در اين مدت، با 92/16 درصد سهام بازار در جايگاه دوم قرار گرفت.
فروش اين خودروساز آلماني در عين حال در سال مالي گذشته در مقايسه با سال قبل از آن 8/25 درصد کاهش يافت.
شرکت خودروسازي «بي. ام. و» نيز 31 هزار و 928 دستگاه خودرو در اين مدت در ژاپن به فروش رساند و با سهم 03/16 درصد در بازار خودروي ژاپن در رده سوم قرار گرفت.
فروش اين شرکت آلماني نيز 3/30درصد کاهش يافت.
انجمن واردکنندگان خودروي ژاپن در ادامه مي افزايد: در ماه مارس، فروش خودروهاي وارداتي در ژاپن براي يازدهمين ماه متوالي به ميزان 8/26 درصد کاهش يافت و به 23 هزار و 218 دستگاه رسيد.
به گزارش خبرگزاري آلمان از توکيو، به نقل از اين بيانيه، فروش خودروهاي توليد شده توسط شرکت هاي خارجي در ماه مارس 7/26 درصد کاهش يافت و به 20 هزار و 820 دستگاه رسيد و فروش خودروهاي ساخته شده توسط شرکت هاي ژاپني در خارج از اين کشور نيز 6/27 درصد کاهش يافت و به 2398 دستگاه رسيد./انتهاي پيام/