به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حسین مظفر در جمع مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور در سالن بصیرت مجتمع فرهنگی 13 آبان ضمن تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: انقلاب بزرگی در ایران اسلامی رخ داده که فرهنگ و تمدن نوینی را فرا روی انسان های حق گرای عالم قرار داده است.
وی با بیان اینکه زمانی انقلاب ما شکل گرفت که تحت تاثیر دو تفکر دین ستیز و دین گریز کمونیسم و لیبرالیسم بود، افزود: هر دوی این مکاتب مانند دو لبه قیچی در صدد قطع این انقلاب بودند تا آن را ناکارآمد تلقی کنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در چنین شرایطی به نام دین، خدا و معنویت انقلاب اسلامی شکل گرفت و به سادگی جای خود را در بین تمدن های عالم باز کرد و دستاوردهای جدیدی را مطرح نمود.
مظفر با بیان اینکه انقلاب نهال کوچکی بود، اما به برکت آموزه های الهی و با رهبری امام خمینی و ولی فقیه زمان بسرعت توانست در اعماق جان ها ریشه پیدا کند، تصریح کرد: این انقلاب به درختی تنومند تبدیل شد که هم مایه شگفتی دوستان انقلاب و هم مایه خشم دشمنان شد.
سخنگوی ائتلاف 1+2 با تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: این انقلاب دستاوردهای بزرگی داشت؛ یکی از این دستاوردها این بود که انقلاب عد از 1400 سال که خط امامت از رسالت جدا شده بود و قرار بود امامت در راستای رسالت ایفای نقش کند تبدیل به خلافت شد و حاکمان غاصب جای امامت بر مسلمانان را گرفتند.
وی گفت: این انقلاب به همت مردم و رهبری امام ریل امامت را در مسیر اصلی خود یعنی رسالت و نبوت قرار داد.
مظفر ادامه داد: تأسیس نظامی مبتنی بر ولایت فقیه شکل گرفت که در حقیقت نماد آن در نظام جمهوری اسلامی متبلور شد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: ملت بزرگ ما هزینهها و فداکاریهای بسیاری برای این انقلاب از خود نشان دادهاند که تمام این هزینهها و فداکاریها به برکت همین نظام الهی است.
وی دستاورد دیگر این انقلاب را شکلگیری نظام سیاسی در امتداد نظام دینی دانست و افزود:نظام سیاسی در جامعه استوار شد که نام آن جمهوری اسلامی است.
مظفر تاکید کرد: جمهوری اسلامی ترکیب دو واژه جمهوریت و اسلامیت است که یک ترکیب نوین و جدید با ساختاری جدید به شمار میرود.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه این ترکیب یک سکه دو رو است که یک روی آن اسلامیت نظام است، گفت: اسلامیت و مشروعیت بخشی نظام یعنی حق و حقانیت حکومت از آن خداست.
وی افزود: روی دیگر این سکه جمهوریت نظام است که رو به مردم برای خدمت به مردم و جلب رضایت آنها دارد.
مظفر با تاکید بر اینکه جمهوریت نیاز به اسلامیت دارد واسلامیت نیز برای تحقق نیاز به جمهوریت دارد، تاکید کرد: در حقیقت تئوکراسی و دموکراسی با هم تلفیق شده و به تعبیر رهبری انقلاب مردم سالاری دینی لقب پیدا کرده است که ما به هر دو آن نیاز داریم.
سخنگوی ائتلاف 1+2 با تاکید بر اینکه نباید وزن هر کدام از این دو رابه نفع دیگری کم یا زیاد کنیم، خاطرنشان کنیم: اینکه ملت سرافراز ما همواره در عرصههای مختلف حضور پیدا میکنند ناشی از همین آمیزههای الهی است.
وی گفت: یک فرد مسلمان نمیتواند به بهانه حراست از دین، مشارکت را ترک کرده و به انزوا برود؛ این حرام است.
مظفر تاکید کرد: اگردر دنیای غرب دموکراسی را حق مردم تعیین کرد ما هم آن را حق و هم تکلیف مشخص کردیم که باید به نحو احسن انجام شود.
این نماینده مجلس معنویت گرایی در سیاست را یکی دیگر از دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست که در بسیاری از امور کشور جای خالی آن احساس میشود.
وی بنیانگذار بداخلاقیهای سیاسی در دنیا را تئوری ماکیاوالیستی دانست که بداخلاقیها را در عالم سیاست رواج داد و گفت: این تئوری موجب شد که شهریاران و حاکمان هر جا لازم دیدند از مکر، فریب، حیله، دروغ و تهمت وارد عمل شوند.
مظفر با اشاره به اینکه در دنیای غرب برای رسیدن به اهدافشان از ابزارهای پلیدی استفاده میکنند که این نیز در راستای همان تئوری ماکیاولیستی است، گفت: متاسفانه آثار این تئوری در برخی نخبگان خودمان نیز دیده میشود.
وی با طرح این سئوال که چرا سیاست معنای زیبا و اصلی خود را از دست داده است، گفت: بسیاری میگویند سیاست حقهبازی است و پدر و مادر نمیشناسد؛ اما به گفته امام(ره) سیاست ما عین دیانت ماست در سیاست اسلامی بداخلاقی، افترا و تهمت معناء ندارد.
مظفر ادامه داد: این شیوه غلطی است که در جامعه با اتکاء به شیوههای پوپولیستی و هیجانزایی در جامعه آرامش کشور را از بین ببریم، این حق و شایسته نظام ما نیست.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه در جامعه اسلامی رقابتها نباید به رفاقت ها ضربه بزند، خاطرنشان کرد: ما حق نداریم بدون اثبات،تهمت و افتراء بزنیم به خصوص این مسئله در عرصه دانشگاه بسیار اهمیت دارد.
وی گفت: در عرصه دانشگاه که عرصه عقلانیت و آگاهی است، سیاستورزی چهارچوب و قواعدی دارد که نسل جوان و تحصیلکرده نمیتواند از آن قواعد سرپیچی کند.
وی با اشاره به اینکه عرصه دانشگاه باید عرصه نقد با شرایط مناسب باشد، گفت: سیاست ورزی قاعده میخواهد؛ یکی از درگیریهای من در دوم خرداد که وزیر دولت بودم این بود که میگفتم شما توسعه سیاست را در دستور کار قرار دادید ولی حد و مرز این توسعه را مشخص نکردید.
مظفر افزود: اینکه در آن دوره ارزشهای اسلامی را در مطبوعاتشان له کردند به خاطر همین رعایت نکردن قواعد سیاستورزی بود.
این نماینده مجلس تصریح کرد: اصولگرا و هرکسی که اعتقاد به مبانی دینی دارد باید سیاست مداریاش مطابق با معیارهای دینی باشد.
سخنگوی ائتلاف 1+2 با تاکید بر اینکه جامعه ما در این شرایط حساس نیاز به کارآمدی دارد، گفت: مقبولیت هرگز جای مشروعیت رانمیگیرد زیرا مشروعیت از مقولههای کیفی است اما مقبولیت یک مقوله عددی است.
وی با بیان اینکه در شرایطی قرار داریم که کارآمدی نظام بسیار موثر است، افزود: 34 سال تجربه و آزمون و خطا کردیم واز طرف دیگر تحریم و تهدید بر روی کشورمان بوده است.
مظفر گفت: گرچه قبول دارم برخی از مشکلات به مدیریت کشور بر می گردد ولی بخش اعظم آن به خاطر تحریمهاست.
این نماینده مجلس ادامه داد: اوایل انقلاب همه استوانههای ما را شهید کردند، در هشت سال دفاع مقدس بیش از 240 هزار گل را پرپر کردند.
هشت سال تحریم و هشت سال تهدید را بر این کشور تحمیل کردند.
مظفر افزود: در دورهای که من وزیر بودم گاهی اوقات انبارهای ما خالی خالی بود و هیچ چیز نداشتیم پول آب و برق را نداشتیم این خدا بود که حافظ انقلاب بود.
سخنگوی ائتلاف 1+2 با بیان اینکه اگر یک صدم این تحریمها در کشور دیگری بود تمام آن کشور از بین رفته بود، گفت: مردم با شکم گرسنه حاضرند از این انقلاب دفاع کنند که باید به خاطر این خدا را سپاسگزار باشیم.
وی با تاکید بر آسیبهای کارآمدی در مدیریت کشور گفت: عرصه سیاستزدگی باعث میشود که مدیریت ما،خانوادگی و بدون نظارت شود تاهر کاری که دلمان میخواهد انجام دهیم و سیستم نظارتی هم هیچ نظارتی بر ما نداشته باشد.
مظفر با بیان اینکه نظارتهایمان باید قوی باشد؛ عنوان کرد: نظام ما یک نظام ولایی است و انقلابمان، انقلاب مقدس، از این رو تلقیمان این است که همه مدیران نیز مقدس هستند ولی ما باید این تلقی از بین برود.
وی تاکید کرد: باید انتقاد کنیم اما فحش و افتراء بد است.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه در شرایط فعلی نباید اجازه داد مدیریتها آزمون و خطا کنند، ادامه داد: نسل جوان باید در کنار تجربه شیخهای با تجربه قرار بگیرند این انقلاب را باید نسل جوان بگردانند اما برای این کار تدبیر می خواهد.
مظفر با اشاره به اینکه در شرایط کنونی جامعه ما تحمل آزمون و خطا را ندارد، گفت: مدیریتهای ما آنقدر احساس مسئولیت کنند که دستاوردهای انقلاب را با تمام تحریمها و تهدیدهای موجود سرعت ببخشند.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه اداره کشور با یک نفر و یا یک حزب و یا یک قوم و قبیله و یاران اطراف امکان پذیر نیست، گفت: دولت و مجلس باید با هم تدبیر کنند اما تفرقه بین اصولگراها فاجعه انگیز است.
وی افزود: هر عقل سلیم و نگاه سیاسی درست ایجاب می کند که یک مجموعه واحدسیاسی بر ترکیب اصولگرایان سامان دهد وائتلاف سه گانه نیز برای همین مساله ایجاب شده است.
سخنگوی ائتلاف 1+2 با اشاره به اینکه سه نفر از افراد تاثیرگذار جامعه تصمیم گرفتند که در کنار هم ائتلاف ایجاد کرده و با هم موازیکاری نکنند تا یک نفر از بین آنها بیرون نیاید، ادامه داد: هر سه این افراد اصولگرا، مطیع رهبری، مورد اعتماد جامعه ودارای ظرفیتهای بزرگ هستند امابرای بقیه هم آغوش باز کردند.
مظفر عنوان کرد: شرط حضور دیگران این است که هر کس میخواهد بیاید با حداقل رأی نمیشود، آنهایی که زیر یک درصد رای دارند برای چه وارد این مجموعه شوند؟!
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: این تصمیم در شرایط حساس کنونی پیامی را به جامعه القاء می کند که آن انسجام اصولگرایان، رقابت بر مبنای رفاقت و از همه مهمتر اینکه این ائتلاف بر مبنای سهمخواهی شکل نگرفته است چرا که همه گفتهاند حاضریم به خاطر دیگری از خودمان عبور کنیم.
مظفر درباره پایدار بودن این ائتلاف و تجارب ائتلافهای قبلی در انتخابات مجلس گفت: تجربه گذشته بر مبنای احزاب بود ولی تجربه فعلی بر مبنای افراد و نخبگان است و در این صورت است که این افراد بهتر و با استقلال بیشتری میتوانند تصمیم گیری کنند.
سخنگوی ائتلاف 1+2 با اشاره به اینکه این سه میخواهندبا هم همکاری کنند، افزود: اگر یک نفر انتخاب شد دو نفر دیگر حاضر هستند در کنار او بوده و با او همکاری کنند.
وی عنوان کرد: جامعه ما نیاز به همکاری دارد زیرا یک نفر نمیتواند عقیده شخصی خود را اعمال کرده و مصوبهای را تعیین کند.
مظفر با بیان اینکه اگر این همفکریها وجود داشت ما بر بیش از 70 درصد تحریمها غلبه کرده بودیم، ادامه داد: امروز نمی توانیم یک لیتر بنزین بفروشیم یک کشتی حق ندارد یکی از بارهای ما را جابهجا کند، نمیتوانیم یک دلار در نظام بینالملل جابه جا کنیم این یعنی همه علیه ما بسیج شدهاند.
وی با اشاره به اینکه این عزت و اقتدار نظام ماست که توانسته در این شرایط انقلاب را سرپا نگه دارد، تاکید کرد: باید تدبیری کنیم که جامعه به آرامش برسد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: مکانیزم بهرهگیری از تجارب گذشته و انسجام نخبگان ما آسیب دیده است در حالی که نباید تجربهها را نابود کنیم.
سخنگوی ائتلاف 1+2 با اشاره به اینکه این ائتلاف آغازی مبارک و فرجامی نویدبخش دارد، گفت: اگر همکاری و ژرف اندیشی شود فرجام این ائتلاف نویدبخش است البته کسانی از جریان اصولگرایان با نگاههای دُگم ژرف اندیشی را کنار گذاشتند و این ائتلاف را قبول ندارند؛ مهم این است که خالص و صادق آبرویمان را برای نظام بگذاریم.
مظفر تاکید کرد: انشاء الله با حمایتی که از این ائتلاف صورت میگیرد این مجموعه دوام و قوام بیشتری پیدا خواهد کرد.
درادامه این نشست نماینده مردم تهران در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان مبنی بر شعار ائتلاف 1+2 پاسخ داد: تیم محوری و برنامه محوری شعاری است که در این ائتلاف مطرح شده است.
وی افزود: تیم محوری یعنی این مجموعه یک مجموعه کارآمد را به عنوان همکاران آینده خود در دولت معرفی میکند البته نمیگوید که چه کسی برای کدام وزارتخانه مشخص میشود که این کار لزومی هم ندارد.
مظفر عنوان کرد: پیشرفت و عدالت از جمله شعارهایی است که انتخاب شده اما هنوز قطعی نشده است.
این نماینده مجلس به شعار برنامه محوری ائتلاف 1+2 اشاره کرد و گفت: براساس این شعار دولت تلاشش حل مشکلات مردم در چارچوب نظام است، توان خود را بر روی مسائل اقتصادی خواهد گذاشت.
مظفر در پاسخ به سئوال دیگری درباره اینکه یکی از افراد مرتبط با این ائتلاف وصله نامناسبی برای آن است، گفت: برای هر کدام از این افراد میتوان عیبهای بسیار و حسنهای فراوانی تعیین کرد البته بسیاری از این حرفها که درباره این چهرهها زده میشود براساس شایعات شکل گرفته است.
وی افزود: آقایان قالیباف، حداد و ولایتی عاشق رهبری هستند و حاضرند جان خود را در راه رهبری بدهند.
مظفر درباره میزان اقبال این ائتلاف در بین مردم گفت: ارزیابیهای که انجام دادیم نشان میدهد ظرفیت و آراء این افراد بیشتر است به طوری که در بسیاری از شهرستانها و استانها میزان آراء آنها دو سوم در رده بالاتری قرار دارد این آمار در تهران نیز نشان میدهد که میزان آراء آنها در راس قرار دارد.
سخنگوی ائتلاف 1+2 خاطرنشان کرد: در حال حاضر وضعیت نویدبخش است که البته هر چقدر جلوتر برویم و این ائتلاف جای خود را باز کند این وضعیت بهتر خواهد شد.
مظفر در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه بر چه اساسی این افراد انتخاب شده و این ائتلاف تشکیل شده است، پاسخ داد: یک نگاه درازمدت برای ساماندهی به اصولگرایان با همه عیبها و ایرادها موجب شد که این ائتلاف شکل بگیرد.
وی ادامه داد: مسائلی که درجامعه ما رخ داد زمینه را برای بروز بیشتر اصلاحطلبان فراهم کرده باید این انسجام بین اصولگرایان حفظ شود چرا که اگر این کار را نکنیم اصلاح طلبان پیروز شده و سرمان کلاه میرود.
نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به سئوال دانشجویی دیگری مبنی بر اینکه چرا با جبهه پایداری ائتلاف نکردید، پاسخ داد: دوستان حاضر نشدند ائتلاف کنند.
وی همچنین در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه نظر آیت الله مصباح درباره این ائتلاف چیست، پاسخ داد: آیت الله مصباح به این نتیجه نرسیدند که یک مجموعه بیاید که انشاء الله بزرگان نظام به یک جمعبندی و یک نتیجهگیری واحد برسند.
مظفر همچنین درباره جریان انحرافی گفت: همانطور که فتنه یک جریان معارض بود انحراف هم یک جریان معارض است و اگر خطر آن بیشتر نباشد کمتر نیست.
مظفر در پاسخ به سئوالی مبنی بر اظهارات رئیس جمهور در سخنرانی 22 بهمن گفت: معتقدم بهتر بود برخی صحبتها مطرح نمیشد؛ بهتر بود شعار انتخاباتی و اینکه بعداً موضوعاتی را مطرح می کنم و یا صحبت کردن درمورد مذاکرات از جانب رئیس جمهور مطرح نمیشد چرا که جامعه کشش ندارد که موضوعات این چنینی ادامه پیدا کند.
این نماینده مجلس به اختلاف بین دولت و مجلس بر سر استیضاح وزیر رفاه اشاره کرد و گفت: در جریان این ماجرا آقای لاریجانی از من خواستند که مسئله را حل کنم تا کار به استیضاح نکشد.
وی ادامه داد: من هم آقای شیخ الاسلام را به دفترم دعوت کردم و نمایندگانی که خواستار استیضاح بودند را دعوت کردم در جریان این جلسه قرار شد که آقای شیخ الاسلام به عنوان وزیر رفاه در نهایت احترام، مرتضوی را از رأس سازمان تامین اجتماعی بردارد و نمایندگان نیز در همان جلسه امضاء دادند که استیضاح را لغو کنند.
این نماینده مجلس ادامه داد: بعداظهر همان روز دولت اقدام غیرقانونی انجام داد و اختیار وزیر که عزل و نصب کردن است به آقای رحیمی داد این کار باعث شد که نمایندگان هم امضاءهای خود را پس بگیرند و برای استیضاح اصرار بورزند.
مظفر ادامه داد: در روز استیضاح تا ظهر هم فضای عمومی مجلس مساعد بود و قرار بود نمایندگان رأی مخالف استیضاح بدهند اما بعد از آنکه رئیس جمهور آن صحبتها را مطرح کرد فضای مجلس برهم خورد.
نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به انتقادات یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه نمره آقای قالیباف در ولایتمداری زیر 10 است و اینکه شیوه نظر سنجی شیوه خوبی برای مشخص کردن فرد اصلح نیست گفت: اگر منظورتان اظهارنظر درباره فتنه است که باید بگویم همه اینها یعنی هم آقای قالیباف و هم آقای ولایتی و هم آقایان لاریجانی و حدادعادل درباره فتنه اظهارنظر کردند.
وی افزود: البته برداشتها متفاوت است زیرا کسی بیانش را با فحش مطرح کرده و اسم میبرد ولی یکی با منطق صحبت می کند تا جامعه مُلتهب نشود.
مظفر در پاسخ به سئوال یکی دیگر از دانشجویان مبنی بر اینکه از کجا میدانید که به جز این چهرهها افراد دیگر مقبول مردم نیستند، گفت: در میان شایستگان آن کسی که اقبال عمومی دارد ما نیز چارهای نداریم که گردن بنهیم؛ درباره احمدی نژاد هم اقبال عمومی ایجاد شد.
سخنگوی ائتلاف 1+2 تاکید کرد: نظر ما هم این است که این ائتلاف را جلو ببریم تا جایی که یک نفر اقبال بیشتری داشته باشد.
مظفر در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه آیا تشکیل 1+2 خود یک انشقاق نیست، گفت: 1+2 به صورت حدس و گمان مطرح شد؛ عدهای گفتند این ائتلاف یعنی دو نفر است و یک نفر فرع است، عدهای هم گفتند یعنی یک نفر به میدان میآید و دو نفر او را حمایت می کنند که البته این به واقعیت نزدیکتر است.
وی افزود: در حال حاضر این ائتلاف دیگر 1+2 نیست بلکه سه است؛ این سه نفر میگویند یا یکی از ما و یا یکی از طیف اصولگرایان که اقبالیت بیشتری داشته باشد انتخاب میشود و ما از او حمایت می کنیم.
یکی از دانشجویان گفت شما در ابتدای جلسه درباره مقبولیت و مشروعیت نظام صحبت کردید که ما بسیار خوشحال شدیم، اما اگر مبنای شما مردم سالاری دینی و مشروعیت از نگاه علمای شیعه است تئوری کار شما اشتباه است.
این دانشجو ادامه داد: مبنای نظرسنجی مادی است اگر قبول دارید که فلان فرد شایسته تر است شما اصلح را انتخاب کنید مقبول هم می شود؛ شما 1+2 را انتخاب می کنید این خود یک انشقاق است؛ می گویید قالیباف ده ها بار صحبت کرده است ما در سال 88 تمام روزنامه های منتسب به قالیباف را می خواندیم که یک خط صحبت پیدا کنیم که علیه میرحسین صحبت کرده باشد؛ بله می شود در خانه بنشینیم و حرف بزنیم؛ اما حرف واقعی را علامه مصباح یزد که فحش خورد؛ شما نمی توانید با این الفاظ نتیجه گیری کیند.
این دانشجو در سوال دیگری گفت: مگر اینطور نیست که وحدت باید حول عقلانیت انقلابی باشد؟
مظفر در پاسخ به این دانشجو عنوان کرد: مشروعیت به معنای حق حاکمیت است؛ حق حاکمیت فقط با خداست که خدا به رسول سپس به اما بعد از آن به امام زمان و در دوران غیبت به نائب بر حقش واگذار می کند که ولی فقیه است.