جهادگران دانشگاه امیرکبیر اسفند راهی خوزستان میشوند تا خانه نیمهتمام زنی روستایی را که مردی برای حمایت از فرزندان یتیمش ندارد، بسازند.
گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ با هزاران بیم و امید، غول بی یال و دم کنکور را شاخ شکستند و راهی یکی از بهترین دانشگاههای صنعتی کشور شدند؛ اگر چه عاشق محاسبات پیچیده مهندسی و اثباتهای ناتمام ریاضی هستند، اما دغدغه رفع محرومیت از دورترین روستاهای کشور هیچ وقت رهایشان نمی کند.
تابستان که می شود درس و کتاب را کنار می گذارند و خودشان را برای خدمترسانی به مردم روستاهای محروم آماده میکنند.
دانشجویان جهادگر دانشگاه امیرکبیر بیش از پنج سال، تمام توانشان را برای آباد کردن منطقه محروم سربیشه در خراسان جنوبی گذاشتند تا خط بطلانی بکشند بر اعتقاد کسانی که نخبگان را فقط با واژه فرار مغزها می شناسند؛ آنها می خواهند فقر فرهنگی و اقتصادی مناطق محروم کشور را به غنای عمیق برخاسته از روح آزاده ایرانیمان تبدیل کنند.
اما امسال جهادگران نخبه دانشگاه امیرکبیر در اقدامی خودجوش می خواهند خانه نیمه تمام زنی روستایی را بسازند که مردی برای حمایت از فرزندان یتیمش ندارد.
اواخر اسفند ماه که همه مشغول آماده کردن سور و سات روزهای بهاریشان هستند، آنها عازم خوزستان می شوند تا برای زنی تنها و بی کس خانهای گرم و بی منت بسازند.
مجتبی رحمانی، مسئول گروه جهادی دانشگاه امیرکبیر میگوید: این خانم خوزستانی مدتی است خانهای برای زندگی ندارد و صاحبخانه هم میخواهد خانهاش را تخلیه کند، قرار است از 20 اسفند ماه عازم خوزستان شویم تا خانه نیمه تمام این خانم را بسازیم و تا عید نوروز تحویلش دهیم.
نخبگان دانشگاه امیرکبیر به جای فراری دادن مغزهای متفکر جهادیشان به سوی علمی ترین دانشگاههای جهان، ماندهاند تا فقر و محرومیت و بیکاری جوانان روستایی را با علم تهذیب شدهشان به اشتغالزایی در سایه استفاده از پتانسیلهای بالقوه مناطق محروم تبدیل کنند.