به گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، اختلاف سلیقه بین سران قوا همواره طبیعی به نظر میرسد، اما گاهی تبدیل شدن آن به یک جریان بحرانساز با چاشنی لجبازیهای سیاسی این موضوع طبیعی را تبدیل به تیشه ای میکند که به پیکرهی آرامش کشور فرود میآید.
منیتها و تنهاخیره شدن به منافع گروهی و به کرسی نشاندن هر صحبتی که صرفاً در راستای برآوردن خواستههای شخصی باشد سبب ایجاد مسیری میشود که تنها دست مایهای جهت بهرهبرداری کسانی است که 34 سال در کمین لغزش و سست شدن پایههای اتحاد بین مسئولین و گسسته شدن زنجیرهای در بین مردم هستند.
اختلاف و چالشهای بین رئیس قوه مجریه و روسای دستگاه قضا و قوه مقننه در دفعاتی سبب شد که ملت شاهد رد و بدل شدن نامهها و گفتههایی باشند که نه تنها کمکی به حل مشکلات متعدد معیشتی، اقتصادی و فرهنگی امروز جامعه نمیکرد بلکه نیشتری بود بر زخم مردمی که می دانند بخش عمده مشکلاتشان محصول همین اختلاف هاست.
یک نامه نگاری عجیب!
به زندان رفتن جوانفکر و درخواست بازدید رئیس جمهور از زندان اوینی که اتفاقاً مدیرعامل وقت خبرگزاری ایرنا نیز در آنجا در حال گذراندن دوران محکومیت خود بود شائبههایی را مطرح کرد.
این درحالی بود که رئیس قوه قضائیه در راستای همین اخبار مرتبط به بازدید احمدی نژاد، طی نامهای خیلی محرمانه دلایل خود را مبنی بر به صلاح نبودن سرکشی رئیس جمهور از اوین ایراد کرد و آن را به دست محمود احمدی نژاد رساند.
البته رئیس جمهور در ادامه این نامه را علنی پاسخ داد و این مساله باعث شد دو نامه دیگر بین روسای قوه مجریه و قضائیه رد و بدل شود.
تلنگر رهبری به مسئولان و نامه نگاران
این رفتار مسئولین دو قوه سبب شد تا رهبر انقلاب خواستار پایان بخشی به این جنجالهای سیاسی روسای دو قوه شوند.
ایشان در دیدار هزاران نفر از دانشجویان و دانش آموزان در آستانه سیزدهم آبان تصریح کردند: «به مسئولان و روسای قوا تذکر میدهم که کار خود را بکنند؛ نامهنگاریها مهم نیست اما مراقب باشند مسائل جزئی را مایه جنجال و خوراک تبلیغاتی رسانههای بیگانه نکنند.»
این سخنان رهبری سبب شد تا روسای هر سه قوه با نامهنگاریهایی به رهبر انقلاب، تصریح کنند که در مسیر ولایت با جان و دل از طریق رهبری اطاعت میکنیم و این مهم سبب شد تا مردم دیگر اختلاف بین سران قوا را شاید دیگر در خیالات خود هم جستجو نکنند که این بار جلسه استیضاح وزیر کار باعث شد تا همگان انگشت حیرت به دهان بگیرند و به این موضوع فکر کنند که چرا پس از یکبار تذکر جدی دوباره چنین مسائلی در کشور به وجود آورد.
متاسفانه اتفاقات یکشنبه دو هفته پیش مجلس که بازخوانی آن تنها موجب مکدر شدن فضای سیاسی کشور می شود موجب شد که این بار هم رهبر انقلاب با تذکر و هشدار خطاب به روسای دو قوه رفتار هر دو طرف را اشتباه قلمداد کنند.
ایشان در جمع مردم تبریز فرمودند: نه آن متهم کردن، نه آن برخورد کردن و نه آن استیضاح، مسائل مناسبی نبود.
لحظاتی از فرمایشات رهبری نگذشت که لاریجانی در نامهای خطاب به رهبر انقلاب نوشت: فرمایشات رهبری را نصب العین کارش قرار خواهد داد.
در ادامه نیز رئیس قوه قضائیه نامه مشابهی را خطاب به رهبری نوشت و بر اطاعت از تذکرات ایشان تاکید کرد.
دانشجویان چه می گویند؟
در این خصوص دبیر جنبش عدالتخواه با بیان اینکه عذرخواهی مسئولان باید در عمل اتفاق بیفتد عنوان کرد: اگر قرار است بی توجهی به مشکلات مردم و تولید ملی ادامه یابد این عذرخواهی راضی کننده نخواهد بود؛ رئیس جمهور باید مسئله عدالت اجتماعی را به انجام برساند و رئیس قوه قضاییه باید با مفسد اقتصادی دانه درشت برخورد کند.
مهدی خوجگی گفت: البته در این زمینه مردم کاملا آگاه هستند و می دانند که تجلی کار عملی در وضعیت اقتصادی مشخص می شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران نیز در این خصوص تاکید کرد: مردم ما یاد گرفتهاند که در انقلاب اسلامی به قولها اکتفا نکرده و به عمل افراد توجه دارند.
سلیمی زاده خاطر نشان کرد: نه تنها امروز این افراد بلکه گذشته آنان نیز مورد توجه است و با این شعارها و پنهان شدن پشت عناوین و نام مقام معظم رهبری دردی را دوا نخواهد کرد.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، حال این سوال مطرح است که آیا این نامه های ابراز ولایت مداری سران قوا می تواند دلگرمی مطمئنی برای مردم نگران از دعواهای سیاسیون باشد یا اینکه دوباره اختلافی کوچک قرار است به میان مردم بیاید و جامعه را به التهاب بکشاند؟