کد خبر:۲۲۸۶۲۶
رئیس مجمع تقریب مذاهب خبر داد:

برگزاری نشست حل بحران سوریه در بیروت طی دو هفته آینده

رئیس مجمع تقریب مذاهب اسلامی از برگزاری نشست کمیته حل بحران کنفرانس وحدت اسلامی در بیروت تا دو هفته‌ آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، آیت الله اراکی در نشست خبری بیست و ششمین کنفرانس وحدت اسلامی که عصر امروز در مجمع جهانی تقریب مذاهب برگزار شد، با ارائه گزارشی از برگزاری این کنفرانس گفت: بیست و ششمین کنفرانس وحدت اسلامی امسال در هفته وحدت در ایران برگزار شد که این کنفرانس پذیرای حضور بیش از 1700 مهمان داخلی و خارجی بود.


وی با اشاره به دستاوردهای این کنفرانس گفت: در کنفرانس وحدت اسلامی که با حضور کشورهای اسلامی برگزار شد، از پرچم امت واحده جهانی اسلام پرده‌برداری، و همچنین از تمبر یادبود و لوگوی امت واحده جهانی اسلام رونمایی گردید که امروز امت واحده دارای پرچم و لوگوی ویژه‌ است و این نشان از وحدت مسلمین دارد.


رئیس مجمع تقریب مذاهب اسلامی اضافه کرد: حدود 280 شخصیت جهانی و علمای شیعه و سنی در این کنفرانس شرکت کردند و در مجموع حدود 1700 مهمان داخلی و خارجی در طی برگزاری این کنفرانس در ایران حضور داشتند.


اراکی از حضور فعال مراجع عظام و علما تقدیر کرد و گفت: در بیست و ششمین کنفرانس وحدت اسلامی، برای اولین بار بود که این تعداد علمای شیعه و سنی مشارکت می کردند.


وی از جمله تصمیمات مهم این کنفرانس را پیشنهاد تاسیس اتحادیه علمای مقاومت و تقریب بیان کرد و گفت: این پیشنهاد در دست بررسی است؛ همچنین تشکیل کمیته صلح مجمع تقریب تصویب شد که کار تأسیس این کمیته آغاز شده و تلاش می کند که راه‌حلی برای بحران‌ها در کشورهای اسلامی پیگیری کند.


رئیس مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: مهمترین بحران در حال حاضر، بحران سوریه است که این کمیته ضمن پیگیری سایر بحران‌ها، بحران سوریه را اولویت داده و اولین جلسه آن تا دو هفته آینده در بیروت، پایتخت لبنان برگزار می‌شود.


اراکی اضافه کرد: این کمیته با عضویت 21 نفر از علمای شیعه و سنی تشکیل شده است.


وی گفت: نخستین بازتاب کنفرانس وحدت اسلامی فراهم شدن زمینه گفت‌وگو بین طرف‌های درگیر در سوریه بود که امیدواریم این کمیته صلح بتواند در بحران سایر کشورهای اسلامی نقش اساسی داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار