آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۹۵۸۲

اعزام 350 دانشجوی لرستانی به مناطق عملیاتی جنوب

350 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های لرستان روز گذشته به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

ناصری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد گفت: 350 نفر از دانشجویان دختر دانشگاههای لرستان روز گذشته به منظور بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور شامل شلمچه، اروند کنار، هویزه، طلاییه، دهلاویه و دوکوهه راهی این مناطق شدند.

 

مسئول فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی لرستان با اشاره به اینکه از دوم اسفند تاکنون 1000 نفر از دانشجویان استان به مناطق عملیاتی اعزام شده اند، افزود: پیش بینی می شود که تا پایان اعزام ها که در اردیبهشت ماه  صورت می گیرد، حدود 3500 نفر از دانشجویان استان از مناطق عملیاتی بازدید کنند.
 

وی خاطرنشان کرد: آخرین کاروان اعزامی دانشجویان استان شامل دانشجویان جهادی می باشد که با اتمام اردوی جهادی ایام نوروز به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار