آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۹۸۳۶
در برنامه «ویتامین3» عنوان شد؛

چاپ مجدد و متفاوت عکس شهیدان بر روی تیشرت در سال آینده

طراح عکس شهدا بر روی تیشرت از چاپ مجدد و متفاوت عکس شهیدان همت و باکری برای عرضه در سال آینده خبر داد.
چاپ مجدد و متفاوت عکس شهیدان بر روی تیشرت در سال آینده

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، امید سیفی، طراح عکس شهدا بر روی تیشرت صبح امروز سه شنبه نهم اسفند با حضور در برنامه «ویتامین3» با اجرای سیدعلی ضیاء و تهیه کنندگی علی زاهدی از چاپ مجدد و متفاوت عکس شهیدان همت و باکری برای عرضه در سال آینده خبر داد.


وی در این برنامه صبحگاهی گفت: با محمد مهدی پسر شهید همت،‌ صحبت کرده‌ام و نظر او برای من بسیار مهم بود و می‌خواستم خانواده شهید هم طرح مرا دوست داشته باشند. خوشبختانه بعد از صحبت‌هایمان آنها رضایت خود را اعلام کردند. این موضوع درباره خانواده شهید باکری نیز صدق می‌کند.


سیفی همچنین از طراحی چهره قهرمان‌های ملی بر تیشرت برای سال آینده خبر داد و افزود: قهرمان‌های قدیمی را نیز برای چاپ بر روی لباس مدنظر دارم و دو پروژه در دستور کار من است. اولی میرزا کوچک خان جنگلی است که سال آینده چاپ می‌شود و دیگری قهرمانان ملی ستارخان و باقرخان هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار