به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، یاراحمدی، رئیس پارک علم و فناوری لرستان روز گذشته در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری با فرمانداری های الیگودرز، بروجرد، دانشگاه پیام نور لرستان، اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و شرکت پارسیلون که در خرم آباد صورت گرفت، گفت: با استفاده از پیکره اعضای هیئت علمی و شرکت های دانش بنیان بحث انتقال تکنولوژی برای راه اندازی مجدد شرکت پارسیلون خرم آباد دنبال می شود.
وی ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی شرکت های دانش بنیان در کنار شرکت پارسیلون خرم آباد بتوان هم در انتقال تکنولوژی به شرکت پارسیلون و هم در بحث اشتغالزایی موثر عمل کرد.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان با قدردانی از فرمانداری های بروجرد و الیگودرز بابت اختصاص هر کدام 50 هکتار زمین به پارک علم و فناوری در این شهرستان ها گفت: همکاری فرماندار الیگودرز با پارک علم و فناوری لرستان به گونه ای است که سه قطعه زمین پنج هکتاری را برای ایجاد مرکز رشد در این شهرستان در اختیار این پارک قرار داده تا به انتخاب خود ما این مرکز در یکی از این زمین ها احداث شود.
یاراحمدی هدایت بودجه نیم تا سه درصد اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس به پارک علم و فناوری لرستان را بر اساس تفاهم نامه منعقد شده امکان پذیر دانست و گفت: این اعتبار در راستای رفع نیازهای پژوهشی این اداره کل هزینه می شود.
وی ادامه داد: طبق تفاهم صورت گرفته با دانشگاه پیام نور لرستان نیز ساختمان اختصاص یافته به مرکز رشد شهرستان نورآباد توسط این دانشگاه به مرکز رشد این شهرستان واگذار می شود.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان در ادامه گفت: قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان از مترقی ترین قانون هایی است که اگر اجرایی شود، مشکل صنعت را حل می کند.
یاراحمدی با تاکید بر اینکه لرستان با دارا بودن سه درصد از منابع کانی های غیرفلزی جهان، قطب کشاورزی بودن در بسیاری از محصولات کشاورزی و گیاهان دارویی شایسته عنوان بیکارترین استان کشور نیست، تصریح کرد: در حال حاضر 30 شرکت دانش بنیان در پارک علم و فن آوری لرستان مستقر هستند و 10 شرکت نیز در شرف استقرار می باشند.
مدیر کل مرکز برنامه ریزی و سیاست گذاری فناوری وزارت علوم نیز در این مراسم با اشاره به اینکه اگر در استان ها فهم ماموریتی که برای استانداران تعریف شده وجود داشت، قطعا وضعیت پارک های علم و فن آوری از وضعیت کنونی بهتر بود و پارک ها را در اولویت اول کاری خود قرار می دادند.
رشیدی با اشاره به اعمال فشار بر استانداران برای توجه بیشتر به پارک های علم و فناوری افزود: استقرار 350 شرکت در پارک علم و فناوری لرستان تا پایان برنامه پنجساله توسعه نسبت به ایجاد 20 هزار شرکت دانش بنیان تا پایان این برنامه در کشور کم است و می بایست در برنامه ششم استقرار 1000 شرکت برای لرستان پیش بینی شود.
وی با اشاره به اینکه طرح جامع مراکز رشد لرستان در حال تدوین است، خاطرنشان کرد: در رتبه بندی پارک های علم و فناوری قطعا پارک علم و فناوری لرستان رتبه خوبی را علی رغم اینکه یکسال از راه اندازی آن می گذرد، کسب خواهد کرد.