آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۰۲۲۰
مدیر مرکز رشد خراسان رضوی:

وزارت علوم در تامین زیرساخت‌های پارک‎های علم و فن‎آوری ناموفق بوده است

مدیر مرکز رشد خراسان رضوی گفت: وزارت علوم در تامین زیرساخت‌های پارک های علم و فن‎آوری ناموفق بوده است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرمآباد، مهذب، مدیر مرکز رشد خراسان رضوی امروز در نشست مشترک روسای مراکز رشد وزارت علوم و وزارت بهداشت که به میزبانی پارک علم و فن‎آوری لرستان در خرم‌آباد برگزار شد، گفت: مجوز فعالیت 30 پارک علم و فن‎آوری و 180 مرکز رشد در کشور صادر شده است؛ اما وزارت علوم در تامین زیرساخت‎های آن‌ها ناموفق بوده است.

 

وی با بیان اینکه سرانه هر شرکت دانش بنیان و فن‌آور در سال 80، 30 میلیون تومان و در حال حاضر حداقل به 350 میلیون تومان افزایش یافته است، افزود: امروز شاهد عدم تناسب منابع تخصیصی با وسعت کمی و برنامه‎ای پارک‎های علم و فن‎آوری هستیم.

 

مدیر مرکز رشد خراسان رضوی نگاه دولتی حاکم بر پارک‎های علم و فن‎آوری را از جمله آسیب‎های موجود در این حوزه دانست و گفت: تکیه بر منابع دولتی موجب شده است که در پارک‎ها با مقوله عدم توجه به متخصصین در انجام امور و عدم انگیزه لازم برای ارتقا و افزایش بهره‎وری مواجه باشیم.

 

مهذب بر ضرورت حاکم شدن نگاه خصوصی به پارک‎های علم و فن‌آوری و مراکز رشد تاکید کرد و ادامه داد: دانشگاه آزاد با توجه به اهمیت درآمدزایی برای این دانشگاه به عنوان یک بخش خصوصی دارای دغدغه است و مطمئنا در راه اندازی شرکت‎های دانش‌بنیان که رویکر جدید این دانشگاه است، موفق خواهد شد.

 

وی تصریح کرد: مزیت بخش خصوصی این است که متکی بر تمامی امکانات و شرایط رشد و توسعه است و از طرفی به جذابیت‎های اقتصادی اطراف خود توجه و برای دستیابی به آن‌ها برنامه‎ریزی می کند.

 

مدیر مرکز رشد خراسان رضوی بر ضرورت بهره‎گیری از تمام ظرفیت‎های قانونی برای پیشبرد اهداف پارک‌های علم و فن آوری و مراکز رشد تاکید کرد و گفت: یکی از این ظرفیت‌های قانونی اختصاص بخشی از اعتبارات وزارت نفت به این حوزه است که در یکی از پیگیری‎ها موفق به جذب 300 میلیون تومان از اعتبارات وزارت نفت شدیم.

 

مهذب استفاده از منابع شهرداری‎ها را یکی دیگر از ظرفیت‎های پیش روی مراکز رشد و پارک‎های علم و فن آوری دانست و گفت: بودجه شهرداری مشهد در سال 93، هفت هزار میلیارد تومان است؛ با این حال یکی از برنامه‎های این شهرداری احداث قطار شهری مشهد است که بخشی از قطعات مورد نیاز این پروژه را از خارج وارد می‎کند که همین مسئه می‌تواند زمینه‎ای را ایجاد کند که بخشی از این قطعات توسط شرکت‎های دانش بنیان تولید شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار