آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۰۵۶۵
فردی در اختتامیه دوازدهمین جشنواره شهید غنی‌پور:

وظیفه یک نویسنده زمانی که کشور مورد هجمه است چیست؟

بنیان‌گذار جشنواره شهید غنی‌پور گفت: زمانی که کشورمان از 4 طرف مورد حمله و هجمه قرار گرفته در چنین شرایطی آیا یک نویسنده نباید از مقاومت بگوید؟ آیا نویسنده نباید از شهید غنی‌پورها حرف بزند؟
 به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، امیرحسین فردی در دوازدهمین جشنواره انتخاب کتاب سال جایزه شهید حبیب غنی‌پور که عصر امروز در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد، گفت: داستان مبارزه همچنان ادامه دارد و فقط شکل آن نسبت به هشت سال دفاع مقدس تغییر کرده است.
 
وی ادامه داد: هر زمانی که شهیدی معرفی می‌شود برای ما تازگی دارد و همچنان وقتی کلیپی از شهدا پخش می‌شود برای مظلومیت آنان اشک می‌ریزیم.
 
بنیان‌گذار جایزه شهید غنی‌پور بیان داشت: همان حلقه‌ای که قبل از انقلاب در مسجد جوادائمه شکل گرفته بود همچنان در صحنه حضور دارد که این پدیده بی‌نظیری است.
  
فردی در خصوص شهید غنی‌پور اظهار داشت: وی یک نویسنده بالقوه بود و تمام استعدادهای نویسندگی وی در زمان حیاتش شکوفا نشد.
 
وی با اشاره به نامگذاری جشنواره شهید غنی‌پور گفت: این جشنواره در زمان تشکیل اولین جشنواره‌ای بود که به نام یک شهید نام‌گذاری می‌شد.
 
بنیان‌گذار جایزه شهید غنی‌پور ادامه داد: این محفل، محفلی مسجدی است و جوایزی که در این جشنواره داده می‌شود بیشتر از اینکه ارزش مادی داشته باشند ارزش معنوی دارد.
 
فردی افزود: جشنواره شهید غنی‌پور وابسته به نهادی نیست و به صورت مستقل برگزار می شود و اگر خطایی در این جشنواره رخ می‌دهد به مستقل بودن آن بر می‌گردد.
  
وی با اشاره به اینکه گاهی اوقات در رسانه‌ها بیان می‌شود جشنواره‌ شهید غنی‌پور با توجه به سابقه‌ای که دارد باید به همه سلایق و دیدگاه‌ها بپردازد، بیان داشت: پرداختن به هر دیدگاه و سلیقه‌ای در این جشنواره مقدور نیست؛‌ این جشنواره مربوط به شهید است و در آن به آثار پرداخته می شود که در جهان‌بینی شهید وجود داشته باشد.
 
بنیان‌گذار جایزه شهید غنی‌پور اضافه کرد: ما در این جشنواره  به ادبیات پایداری و مقاومت معتقدیم و این نوع ادبیات در این جشنواره پرداخته می شود.
 
فردی در ادامه گفت: زمانی که کشورمان از 4 طرف مورد حمله قرار گرفته در چنین شرایطی آیا یک نویسنده نباید از مقاومت بگوید؟ آیا نویسنده نباید از شهید غنی‌پورها حرف بزند؟.
 
وی افزود: در این جشنواره به دنبال نویسندگانی هستیم که مردم را ناامید نکنند و به مردم درس ایستادگی و مقاومت بدهند.
 
بنیان‌گذار جایزه شهید غنی‌پور با بیان اینکه جشنواره شهید غنی‌پور جشنواره بسته ای نیست، ادامه داد: در این جشنواره از آثاری که از نظر محتوایی سالم و خوب باشند نیز استقبال می شود.
 
فردی گفت: به اذعان رسانه‌ها جشنواره‌ غنی‌پور یکی از مردمی‌ترین جشنواره‌های ادبی است که در ایران برگزار می‌شود.
 
وی در پایان با بیان اینکه زمانی که در مسجد جواد ائمه فعالیت می‌کردیم حتی نمی‌دانستیم که انقلاب پیروز خواهد شد یا خیر، خاطر نشان کرد: قبل از انقلاب ما تنها به وظیفه عمل می‌کردیم و در حال حاضر نیز تنها به تکلیف و وظیفه‌مان عمل خواهیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار