آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۰۸۸۰
دبیر منطقه 7 دانشگاه آزاد:

ترویج فرهنگ اسلامی از وظایف دانشگاه‌هاست

دبیر منطقه 7 دانشگاه آزاد گفت: وظیفه دانشگاه ترویج و اشاعه فرهنگ اسلامی در جامعه است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، بابک آل‌طه امروز در پنجاه و چهارمین جلسه شورای فرهنگی منطقه 7 دانشگاه آزاد در این شهرستان اظهار داشت: علم و تکنولوژی دارای دو منشأ جداگانه هستند؛ علم در عشق انسان به خود نهفته است و تکنولوژی بر مبنای نیاز انسان می باشد.

 

آل‌طه با اشاره به وظیفه دانشگاه ها تصریح کرد: وظیفه دانشگاه  ترویج و اشاعه فرهنگ اسلامی در جامعه است.

 

کمال جوانمرد، رئیس دانشگاه آزاد کهنوج در این جلسه با اشاره به برپایی نمایشگاه نماز گفت: این نمایشگاه نشان دهنده حرکت عظیمی است که این واحد دانشگاهی در راه ترویج افکار و عقاید اسلامی آغاز کرده است.

 

وی با بیان اینکه نماز، انسان خاکی را به افلاک می رساند، افزود: نماز معبر تکامل انسان است.

 

رئیس دانشگاه آزاد کهنوج با ارائه گزارشی از فعالیت ها و افتخارات دانشگاه آزاد کهنوج در راستای توسعه و اشاعه فرهنگ دینی و اسلامی تصریح کرد: کمال انسان در پیروی از دستورات دینی و اقامه نماز است.

 

حجت الاسلام علی اکبر افشارمنش، امام جمعه کهنوج نیز در این جلسه به بیان مسائل فرهنگی جامعه پرداخت و اظهارداشت: خروجی دانشگاه باید انسان های متدین و متعهد باشند.

 

 وی خواستار ترویج فرهنگ مهدویت در دانشگاه ها شد و افزود: دفاتر فرهنگ اسلامی در زمینه ترویج فرهنگ مهدویت نقش بسزایی دارند.

 

خطیب جمعه کهنوج با ارائه نظرات و پیشنهادات در زمینه گسترش فعالیت های فرهنگی تصریح کرد: نماز مهمترین عامل ترویج فرهنگ است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار