استاندار مازندران با بیان اینکه طرح نیروگاه تولید برق از زباله در شهرستان ساری و نوشهر در حال اجرا است، گفت: برای ایجاد این نیروگاه 22 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از ساری، سیدعلی اکبر طاهایی امروز در جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی بر لزوم تلاش دستگاه ها در اجرای طرح پزشک خانواده تاکید و تصریح کرد: طرح پزشک خانواده در ایران باید سال های قبل اتفاق و استقرار می یافت که در این صورت بسیاری از عوارض و بیماری ها در جامعه قابل پیشگیری بود.
وی خواستار همکاری مدیران دستگاه های اجرایی در اجرای طرح پزشک خانواده شد و افزود: توزیع مناسب و عادلانه سلامت خانواده ها در این طرح مد نظر دولت است.
رئیس کارگروه امنیت و سلامت غذایی استان مازندران با اشاره به اینکه با استقرار این طرح، مدیریت واحدی از سیستم بودجه ای در حوزه بهداشت و درمان در کشور اتفاق خواهد افتاد، بیان داشت: در دنیای پیشرفته، طرح پزشک خانواده به عنوان بحث اصلی نظام سلامت مد نظر قرار دارد و در این زمینه به موفقیت هایی هم دست یافته اند.
طاهایی اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خصوص اجرای طرح پزشک خانواده شهری استان را ستود و ادامه داد: این طرح سال آینده در روستاهای استان نیز بر اساس دستور العمل طرح پزشک خانواده شهری اجرا می شود.
وی به بازدید سرپرست وزارت بهداشت از پروژه های مختلف طرح پزشک خانواده استان به عنوان نخستین بازدید استانی در ماه گذشته اشاره و تاکید کرد: اجرای کامل این طرح که تکلیف قانون برنامه و در شمار سیاست های مورد مطالبه رئیس جمهور است با جدیت و حساسیت دنبال شود.
رئیس کارگروه امنیت و سلامت غذایی استان مازندران با اشاره به در پیش بودن هفته سلامت در سال جدید گفت: سال 92 با اهتمام مجدانه در حوزه سلامت با رویکرد تدابیر پیشگیرانه با هدف بومی سازی این تدابیر آغاز و دنبال شود.
طاهایی ایمن سازی رودخانه ها، سالم سازی میوه ها و عاری ساختن محصولات کشاورزی از سموم را از اقدامات مهم در این راستا دانست که باید در سال آینده جدی تر به تحقق آن ها همت گماشت.
وی با اشاره به اینکه طرح نیروگاه تولید برق از زباله در شهرستان ساری و نوشهر در حال اجرا است، افزود: برای ایجاد نیروگاه تولید برق از زباله 14 میلیارد تومان اعتبار به شهرداری ساری و هشت میلیارد تومان اعتبار به شهرداری نوشهر اختصاص یافته است.
استاندار مازندران در پایان خاطرنشان کرد: همچنین ساخت فناوری تصفیه شیرابه های زباله در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اکنون به دانش بومی تبدیل شده است.