کد خبر:۲۳۱۸۶۲
طائب در جمع بسیجیان شیراز:

دشمن در تحریم صادراتی بازی مرگ- مرگ راه انداخته بود

رئیس قرارگاه عمار گفت: دشمن در واقع در تحریم صادراتی بازی مرگ- مرگ را راه انداخته بود و می خواست با نخریدن نفت ایران در 6 ماه، این کشور را ...

 به گزارش خبرنگار «خبرگزای دانشجو» از شیراز، حجت‌الاسلام طائب عصر دیروز در حمع نخبگان بسیجی شیراز با بیان اینکه نباید در درد و مشقت‌ها سست شد، گفت: راه خروج از درد و یأس این است که به اردوگاه مقابل نگاه شود و دید که اگر درد و رنج در این طرف وجود دارد د طرف مقابل هم وجودارد با این تفاوت که انسان امیوار امید به خدا دارد اما در اردوگاه مقابل امیدواری وجود ندارد.

 

وی با اشاره به گرانی‌های اخیر افزود: ذات مردم ما پاسخ چرایی این گرانی‌هایی را یافتند و در 22بهمن با حضور با بصیرت خود دشمن را ناکام کردند.

 

رئیس قرارگاه عمار با اشاره به شروع جنگ تحمیلی اظهار داشت: آن زمان وقتی همه ترسیده بودند، امام آن مرد الهی این جنگ را از الطاف خفیه الهی دانستند و ما از برکت همان هشت سال دفاع مقدس مدیریت در عرصه‌های گوناگون را یادگرفتیم.

 

وی با بیان اینکه دشمن با تحریم‌ها جنگ اقتصادی امروز را رقم زده است، گفت: آنها با تحریم صادراتی و نفت می‌خواستند جمهوری اسلامی را به چالش بکشانند.

 

طائب تصریح کرد: ما در طول سالهای انقلاب با همه نوع تحریم مواجه بودیم اما تحریم صادراتی برای اولین بار رخ داد تا با این حربه مسابقه مرگ برای گفتمان انقلاب اسلامی راه بیاندازند.

 

رئیس قرارگاه عمار اضافه کرد: در واقع در این تحریم انها بازی مرگ- مرگ را راه انداخته بودند و می خواستند با نخریدن نفت ایران در شش ماه این کشور را به مرگ بکشانند؛ اما دنیا نتوانست تحمل کند و بعد از دوماه، به 11 کشور اجازه خرید نفت داده شد و ما از بازی مرگ خارج شدیم.

 

وی گفت: آنها مجبورند توازن اقتصادی دنیا را حفظ کنند وگرنه با اقتصاد قدرت‌هایی مانند چین و هند توازن جمعیت و اقتصادی دنیا به هم می خورد.

 

طائب با بیان اینکه این جنگ اقتصادی نیز از الطاف خفیه الهی است، گفت: اگر این تحریم اتفاق نمی افتاد به طور طبیعی درآینده این اتفاق می‌افتاد چون دنیا قدرت خریدش را از دست داده است.

 

رئیس قرارگاه عمار خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب این شرایط را پیش‌بینی کرده بود و به همین دلیل در سال های مختلف نامگذاری ها را بر اساس اقتصاد تعریف کردند؛ جهاد اقتصادی، تلاش مضاعف، همت مضاعف، تولید ملی و...

 

وی با اشاره به اینکه کشور ما سرشار از منابع و معادن مختلف است، بیان کرد: باید به سمت رشد صادرات غیر نفتی برویم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار