به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، آیت الله ناصر مکارم شیرازی در دیدار دبیرکل و اعضای شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، با تبریک سال جدید و تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) این حزب را حزبی خوشنام در نزد مردم ایران دانست.
وی با بیان این که مردم ما غالباً از کلمه حزب گریزان هستند، تصریح کرد: مؤتلفه به نام حزب در بین مردم قبول و پذیرفته شده و حساسیت های مربوط به حزب در خصوص این تشکل و حزب وجود ندارد؛ این مسئله نیز به دلیل شناخت مردم از اعضای اصلی حزب است که افراد مذهبی، انقلابی و امتحان پس داده، هستند و امیدواریم شما همچنان در این مسیر گام بردارید.
دولت حساسیت چندانی به مسائل فرهنگی ندارد
استاد برجسته حوزه خطاب به اعضای شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با تاکید بر این که تنها روی مسائل سیاسی متمرکز نشوید، تصریح کرد: در حاضر حاضر مشکلات فرهنگی بسیاری در کشور وجود دارد و همه میدانند که دولت حساسیت چندانی به مسائل فرهنگی ندارد و تساهل و تسامح را در مسائل مذهبی و فرهنگی شاهد هستیم؛ متاسفانه بر اثر این علت و علل دیگر از جمله گسترش رسانه فاسد خارجی، شاهد گسترش مفاسد اخلاقی هستیم و وضعیت فرهنگی کشور در شأن جمهوری اسلامی نیست.
مکارم شیرازی با تاکید بر این که ماهیت اسلامیت نظام در حال حاضر با توجه به شیوع مفاسد در حال تهدید شدن است، گفت: افزایش آمارهای طلاق آن هم چند ماه بعد از ازدواج تکان دهنده است و نشان می دهد بنیان خانواده در حال متزلزل شدن است؛ همچنین پایین آمدن سن اعتیاد و بعضی از مفاسد اقتصادی هشداری به همه ما می باشد.
وی افزود: حزب مؤتلفه اسلامی باید بیش از گذشته روی این مسئله تکیه و توجه کند؛ رسیدگی به مسائل مربوط به جوانان و بانوان نیز امری بسیار مطلوب است که باید بیشتر گسترش یابد.
این مرجع تقلید شیعیان با تاکید بر این که دشمن به دنبال ضربه زدن به اصل نظام از طریق گسترش مفاسد اخلاقی و فرهنگی است، گفت: هر گونه ضربه در این عرصه، ضربه به اصل نظام است؛ از این رو باید حساسیت های لازم را مورد توجه قرار داد.
همه باید در صحنه حاضر شوند
مکارم شیرازی در ادامه به مسئله انتخابات خردادماه اشاره کرد و گفت: این انتخابات با تمام انتخابات هایی که تا کنون برگزار شده، تفاوت دارد و اگر هوشیار نباشیم ممکن است خدای نکرده آسیب هایی از داخل و خارج متوجه انتخابات باشد.
وی با تاکید بر این که حضور پرشور مردم در انتخابات موضوعیت دارد و همه باید در صحنه حاضر شوند، اظهار داشت: برای تحقق این مهم نباید تنگ نظری نشان داد و همان گونه که رهبر بزرگوار انقلاب تاکید کردند باید افرادی که معتقد به انقلاب و نظام هستند ولو اینکه سلیقه آنان موافق ما نیست را دعوت به حضور کرد.
این مرجع تقلید حضور مردم در انتخابات را نشانه اعتقاد آنان به نظام دانست و گفت: در حال حاضر مردم در شرایط فشار اقتصادی هستند و قیمتها به صورت لجام گسیخته در حال افزایش است و آمارهایی که داده میشود گاهی با مسامحه می باشد.
مکارم شیرازی تأکید کرد: در چنین شرایطی باید برای حل مشکلات به مردم امید داد تا حضور پرشوری در صحنه داشته باشند، البته افراد باید به صورت منطقی و نه تبلیغاتی به مردم امید دهند.
وی با بیان این که تشتت و تفرقه نیروهای معتقد به انقلاب قطعاً مضر و خطرناک است، گفت: نتیجه تفرقه و تشتت نیروهای وفادار به انقلاب جز شکست و پیروزی افرادی که امتحان خوبی ندادهاند، نخواهد بود؛ اگر کسانی حاضر به ائتلاف نباشند و اظهار و ابراز تدین و وفاداری به انقلاب هم بکنند باید از آنها تعجب کرد.
استاد برجسته حوزه بیان داشت: پخش آرا باعث شکست میشود و با قداست و تقوا سازگار نیست، در حالی که برخی از مسائل بسیار روشن است و همه باید به آن توجه کنند؛ تقوای دینی ایجاب میکند که به این مسئله توجه کنیم، مگر خدایی ناکرده روی هوی و هوس و نظرات و منافع شخصی می خواهیم کار کنیم؟
مکارم شیرازی در ادامه تشتت نیروهای وفادار به انقلاب را غیر شرعی دانست و تاکید کرد: شرعاً تشتت جایز نیست و باید آنهایی که معتقد به انقلاب و نظام هستند در این خصوص تأمل و تدبر کنند.
وی افزود: البته باید با نظرخواهی سراغ افراد خوش سابقه و با سابقه بروند و شاخصهها را مدنظر داشته باشند، هیچ مانعی ندارد روی یک نفر توافق کنند و سایرین بازوی او باشند و در حل مشکلات همکاری کنند.
نباید برای جلب آرای گروههای منحرف دست به هر اقدامی بزنیم
مرجع تقلید شیعیان یکی دیگر از آسیب های انتخابات را حرکت به سوی فرهنگ غرب دانست و گفت: در غرب برای کسب رای دست به هر اقدامی میزنند، اما ما نباید برای جلب آرای گروه های منحرف دست به هر اقدامی بزنیم.
وی بیان کرد: نباید فرهنگ ما در عرصه انتخابات، فرهنگ غربی و وعده های توخالی و عوام فریبی باشد؛ باید اصول اسلامی در تبلیغات و برنامه ها و هزینه ها رعایت شود و افراد مراعات این مسائل را بکنند.
مکارم شیرازی حرکت در مسیر اسلام را رمز موفقیت دانست و گفت: هر کجا ما از اصول اسلامی فاصله گرفته ایم دچار مشکل شده و ضربه خورده ایم، بنابراین باید بدانیم چنانچه در مسیر حرکت کنیم خداوند ما را یاری خواهد کرد.