به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، یوسف نوری با اشاره به نامگذاری سال 92 به حماسه اقتصادی و سیاسی از سوی مقام معظم رهبری گفت : در راستای تحقق اهداف ، راهبردها و راهکارهای سند تحول بنیادین منبعث از راهبردهای کلان نقشه جامع علمی کشور وملهم ازسند چشم انداز 1404، جشنواره فناوری اطلاعات و ارتباطات درسه محور ؛ نمایشگاه، کارگاه آموزشی و مسابقات در نیمه دوم سال 90 تعریف و مستند سازی و فرآیند های اجرایی آن به صورت رسمی از ابتدای سال 91 در کشور آغاز شد.
وی با اشاره به اهداف کلان جشنواره مبنی بر ارتقای جایگاه پژوهش و فناوری و ایجاد زمینه سواد رایانه ای در راستای سند تحول بنیادین ادامه داد : این جشنواره با محوریت برپایی 3 نمایشگاه با موضوعات؛ هوشمند سازی مدارس ، دستاوردهای دانش آموزان و فرهنگیان و وزارت آموزش وپرورش در دولت الکترونیک ، کارگاه های آموزشی با 11 گرایش مانند ؛ ساخت بازی های رایانه ای ، روباتیک ، امنیت فضای سایبر ... و مسابقات با 7 لیگ ، مسابقه تولید محتوای الکترونیکی ، برنامه نویسی ، روباتیک ، هنرهای دیجیتال و ... فعالیت می کند.
این مقام مسئول تعداد ثبت نام کنندگان بخش مسابقات جشنواره را 79 هزار و 140 نفر اعلام و اظهارکرد : 67 درصد این تعداد دانش آموز و 33 درصد از فرهنگیان می باشند.
نوری با اشاره به حامیان برگزاری این جشنواره تصریح کرد : این جشنواره با حمایت معاونت علمی پژوهشی بنیاد ملی بازی های رایانه ای ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، بانک سرمایه ، پدافند غیرعامل ، وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، سازمان نظام صنفی رایانه ای ، صندوق ذخیره فرهنگیان ، شورای عالی فضای مجازی ، مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می شود.
شایان ذکر است این جشنواره از 7 لغایت 10 اردیبهشت در سالن های 14 و 15 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.