کد خبر:۲۳۵۷۸۴

تشریح برنامه‌های هفته خوابگاه‌ها در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به تشریح برنامه‌های هفته خوابگاه‌های دانشجویی در این دانشگاه پرداخت.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، سامر مرادیان روز گذشته در نخستین نشست هماهنگی برنامه های هفته خوابگاه ها، به تشریح برنامه های این هفته در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج پرداخت و تصریح کرد: از هفتم تا سیزدهم اردیبهشت ماه جاری، با هدف تمرکز بر مسائل و مشکلات دانشجویان ساکن خوابگاه، حساس سازی مسئولان به اهمیت خوابگاه ها، ضرورت توجه و رسیدگی به این موضوع در راستای بالندگی دانشجویان، به نام هفته خوابگاه های دانشجویی نامگذاری شده است.


وی به لزوم حساسیت مسئولان دانشگاهی به خوابگاه های دانشجویی اشاره کرد و افزود: به منظور توجه بیشتر مسئولان به امور دانشجویان خوابگاهی، حضور مسئولان در جمع دانشجویان خوابگاهی از جمله برنامه های هفته خوابگاه های امسال است.


معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برنامه ریزی برای استفاده مطلوب و هدفمند از اوقات فراغت دانشجویان، جلب مشارکت و هدایت کمک های مردمی برای مرمت و توسعه خوابگاه ها، بهینه سازی وضعیت خوابگاه ها در همه ابعاد و ایجاد هماهنگی و تعامل با سازمان ها را از مهم ترین اهداف نام گذاری یک هفته در سال به این نام عنوان کرد و بیان داشت: به منظور غنی سازی برنامه های این هفته معاونت فرهنگی دانشگاه برنامه هایی از جمله برگزاری مسابقات ورزشی، اهدای بسته فرهنگی به دانشجویان خوابگاهی، نظرسنجی از دانشجویان در مورد شیوه‏های بهینه اداره خوابگاه، برگزاری مسابقات متنوع فرهنگی، حضور مشاوران در خوابگاه‏ و بررسی مشکلات خوابگاه‏ها با حضور مدیران دانشگاه در جمع دانشجویان خوابگاهی برگزار می کند.


مرادیان به ذکر اسامی هفت روز این هفته پرداخت و ادامه داد: هر روز در این هفته با عنوانی نام گذاری شده است که به ترتیب شامل خوابگاه و مدیریت، خوابگاه و امور فرهنگی، خوابگاه و دانشجو، خوابگاه و مشاوره، خوابگاه و ورزش، خوابگاه و شهر می شوند.


لازم به ذکر است، هفتم تا سیزدهم اردیبهشت ماه جاری هر سال به عنوان هفته خوابگاه های دانشجویی نامگذاری شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار