کد خبر:۲۳۶۰۴۴
کارشناس مسائل سیاسی:
دشمن مذاکره با آمریکا را مشکل اصلی اقتصاد ایران القا میکند
کارشناس مسائل سیاسی گفت: دشمنان از طریق شبکههای ماهوارهای اینگونه به مردم القا میکنند که فشارهای اقتصادی بر اثر مذاکره نکردن با آمریکا است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، امین منظمی عصر دیروز در نشست «بررسی آرایش جریان های سیاسی در انتخابات 92» در دانشگاه پیام نور رشت تصریح کرد: انتخابات پیش رو از جنبه های مختلفی حائز اهمیت است و در واقع صحنه نبرد بین جمهوری اسلامی و سلطه جهانی در تقابل و جنگ نرم و سرد است.
وی افزود: دشمن در فاز سیاسی و فرهنگی شکست خورده، بنابراین جنگ اقتصادی را پیش گرفته و اکنون منتظر یک اشتباه محاسباتی است که ما را پای میز مذاکره نشاند و در واقع مذاکره برای مذاکره است.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: سبک مذاکره آمریکا این است که هر آنچه آنها می گویند باید انجام شود و در ایام انتخابات شرایط برای بحران زایی فراهم است.
منظمی به نقش شبکه های ماهواره ای در ایجاد و تشدید بحران اشاره کرد و افزود: دشمنان از طریق شبکه های ماهواره ای اینگونه به مردم القا می کنند که فشارها بر اثر مذاکره نکردن با آمریکا است و اگر مردم ما به دنبال ناجی اقتصادی باشند؛ با این اشتباه محاسباتی، سعی در ایجاد فضای مذاکره با آمریکا اشتباه است.
وی تصریح کرد: اکنون ایران در شرایط بدر و خیبر است و این انتخابات فقط انتخاب رئیس جمهور نیست بلکه شرایط خیلی پیچیده تر است و فتنه بزرگتری در راه خواهد بود.
این کارشناس مسائل سیاسی مدل پیش انتخاباتی که فضای آزاد کشور را زیر سوال ببرد، مدل حین انتخاباتی که فرد مورد نظرشان یا یکی از نزدیکانش را ترور کنند و مدل پسا انتخاباتی که القا کننده تلقب در انتخابات است را از مدل های مختلف دشمن برای رسیدن به اهدافش عنوان کرد.
منظمی با تاکید بر سه محور انتخاب کاندیدای مورد نظر که شامل ارزشی بودن، ولایی بودن و کارآمد بودن است، گفت: این تحریم های اقتصادی مقاومت مردم ما را نخواهد شکست.
وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه آیا فضای سیاسی انتخاباتی دو قطبی است یا گفتمان جدیدی وجود دارد؟ افزود: قطب اصول گرا قطب غالب خواهد بود، اما ممکن است دو قطبی هم بشود.
این کارشناس مسائل سیاسی در پایان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا هدف از تعداد زیاد کاندیداها سردرگرمی مردم است؟ تصریح کرد: تعداد زیاد کاندیداها یکی از شاخصه های دموکراسی در جمهوری اسلامی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.