آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۲۵۸
حاجی‌بابایی در شیراز:

پرورش دانشمندان از نتایج تحول بنیادین آموزش و پرورش است

وزیر آموزش و پرورش گفت: پرورش دانشمندان بزرگ یکی از نتایج تحول بنیادین آموزش و پرورش است، اما نتیجه مهم‌تر آن است که انسان تربیت کنیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز ، حمیدرضا حاجی‌بابایی امروز در پانزدهمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز در شیراز بیان کرد:  تولید دانشمندان بزرگ یکی از نتایج تحول بنیادین آموزش و پرورش است، اما نتیجه مهم‌تر آن است که انسان تربیت کنیم.

 

وی با بیان اینکه خیران مدرسه ساز در جایی ورود پیدا کردند که 124 هزار پیامبر(ص) برای برای احیای آن نازل شدند، گفت: موضوع آموزش و پرورش از 1400 سال قبل توسط پیامبر اسلام(ص) آغاز شد و اولین سخنان خداوند ذکر آیاتی در مورد خواندن و قلم بود.

 

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: امروز اکثر کشورهای دنیا توان خود را بر تقویت آموزش و پرورش مستقر کردند؛ چراکه حل تمام مشکلات کشور همگی از طریق تربیت نیروهای فکور، متخصص و تربیت‌شده امکان‌پذیر است.

 

حاجی‌بابایی گفت: رمز موفقیت، پیروزی و سعادت انسان در این دنیا و آخرت از مسیر آموزش و پرورش عبور می‌کند.

 

وی انسان خیر را کسی دانست که سرمایه عمر خود را در راه ترویج آموزش و پرورش صرف کرده و منافع معنوی و ارتباط خود با خدا را بر منافع مادی ترجیح داده است و گفت:  مدرسه‌سازی معامله‌ای است که در آن هیچ‌گونه ضرری وجود ندارد، زیرا برای ساختن کشور هدفی والاتر از این وجود نخواهد داشت.

 

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: جامعه از آموزش و پرورش ساخته شود و این نظام باید به سمتی حرکت کند که نخستین هدفش تربیت دانش‌آموزانی که احترام به پدر و مادر، معلمان و دیگران را اولویت زندگی خود قرار دهد.

 

 حاجی‌بابایی گفت: برای ساختن چنین آموزش و پرورشی، دولت، مجلس و مسئولان همه با توان می‌آیند، اما باز هم کفایت نمی‌کند؛ باید مردم یکپارچه کمک کنند تا آموزش و پرورش بتواند همه ملت ایران را خوشبخت کند.

 

وی اضافه کرد: بزرگ‌ترین ثروت هر انسانی فرزندان اوست، برخی امروز مسائل اقتصادی و گرانی را مطرح می کنند و این طبیعی است؛ اما همه، دغدغه فرزندان را هم دارند، چون بزرگترین ثروت فرزندان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار