حمید طباطبائی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، تصریح کرد: از 980 مقاله ارسال شده به دبیرخانه دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی، تعداد 586 مقاله بصورت سخنرانی و پوستر پذیرفته شده است که توسط اعضای کمیته علمی مورد بررسی و داوری قرار گرفت.
وی افزود: دومین همایش ملی «علوم و صنایعغذایی» 9 و 10 اردیبهشت ماه جاری به همت باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد قوچان در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار خواهد شد.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد قوچان در بیان اهداف برگزاری این همایش بیان داشت: ایجاد بستری مناسب برای تحقیقات کاربردیتر متناسب با نیاز جامعه، برگزاری میزگردهای تخصصی بین صنعت و دانشگاه، تبادل اطلاعات بین محققان صنایع غذایی و آشنایی با جدیدترین یافتههای علمی عرصه صنایع غذایی از مهمترین اهداف این همایش است.
طباطبائی ادامه داد: همایش ملی علوم و صنایع غذایی به جهت ارائه آخرین تحقیقات در حوزه علوم غذایی برگزار شده است تا مسیر را برای تحقیقات کاربردیتر و متناسب با نیاز جامعه بشری و به ویژه حال حاضر کشور فراهم آورد و پژوهشگران و به ویژه دانش پژوهان جوان از این فرصت کمال استفاده را در جهت طرح ریزی و انجام تحقیقات نوین و کاربردی کنند.
وی تاکید کرد: روشهای نوین پایش کیفیت، بهینه سازی سیستمهای نوین در تضمین کیفیت، فرآوری پس ماندهای کشاورزی، ایمنی مواد غذایی، ریز پوشانی در صنعت غذا، تولید و ارزش غذایی محصولات بومی، فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی، محصولات کشاورزی ارگانیگ، راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی و کاربرد زیست فن آوری در صنعت غذا از مهمترین محورهای این همایش است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد قوچان در پایان با اشاره به این موضوع که حدود 23 شرکت و واحد دانشگاهی جزو حامیان این همایش هستند، خاطرنشان کرد: این همایش با مشارکت باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران، تربت حیدریه، سبزوار، سواد کوه و بیرجند، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، انجمن مدیریت ایران، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، انجمن تغذیه ایران، انجمن دارندگان نشان استاندارد ایران، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود.