آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۶۱۷

ساعت‌های فعالیت بیست‌وششمین نمایشگاه کتاب اعلام شد

درهای مصلا از ساعت 10 تا 20 به روی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب باز خواهد بود.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، دست‌‌اندرکاران امور اجرایی بیست ‌و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برای تسهیل انتقال کتاب ناشران به غرفه‌ها، مبادی ورودی بخش‌های چهارگانه نمایشگاه را تفکیک کردند.

 

بر اساس مصوبه جلسه کارگروه معاونت اجرایی این نمایشگاه، درهای مصلا از ساعت 10 تا 20 به روی بازدیدکنندگان باز خواهد بود.

 

همچنین مقرر شد، ناشران عمومی و دانشگاهی، محموله کتاب خود را به ترتیب از ورودی‌های یک، هفت و هشت وارد شبستان کنند؛ کتاب های ناشران دانشگاهی، الکترونیک و کودک و آموزشی نیز از ورودی های 15، 20 و 17 وارد مصلا خواهد شد.

 

بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 11 تا 21 اردیبهشت ماه سال 92 در مصلای امام خمینی (ره) برپا می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار