سعید بیابانکی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: مهم ترین ویژگی امیرحسین فردی این بود که گفتمان انقلاب در او مستقر بود؛ اگر بخواهیم چند نفر را به عنوان نویسنده انقلابی نام ببریم، آقای فردی یکی از آنهاست.
وی دیگر ویژگی فردی را تعهد و اخلاص وی دانست و گفت: این اخلاص و تعهد هم در خودش و هم در نوشتههایش بود؛ یعنی نوشتههایش، آینه تمام نمای خودش بود.
شاعر مجموعه «نامه های کوفی» در پاسخ به این سوال که «فردی» به دنبال استعدادیابی در نویسندگی بود، این امر را چقدر میتوانیم در حوزه شعر فراگیر کنیم، گفت: فرقی نمی کند، شعر و داستان دو برادر دوقلو هستند، به هر حال استعداد نهفته ای در بعضی افراد هست که کسی مثل آقای «فردی» باید آن را کشف کند.
بیابانکی تصریح کرد: «فردی» کاشف استعدادهای پنهان بود، برایش مهم نبود آن فرد شهری است یا روستایی و گمنام، به متن و اثر تولید شده اهمیت میداد، او در همان مسجد جوادالائمه بسیاری را کشف کرد که الان صاحب نام شدهاند.
وی با بیان اینکه فردی در حوزه هنری هم به دنبال کشف استعداد بود، گفت: جشنواره داستان انقلاب که از فکر «فردی» برآمده بود، نویسندگان بسیار خوبی را کشف کرد و بسیاری از رمانهایی که حوزه چاپ کرد و مخاطبان فراوانی دارد، از کشفیات آقای فردی بود؛ می توانیم بگوییم استاد عباس براتیپور، بدیل امیرحسین فردی در عرصه شعر است.