به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی حدادعادل کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره ریاست جمهوری با حضور در دانشگاه علم و صنعت که به همت بسیج دانشجویی برگزار شد، شرکت کرد. حداد عادل استقلال را نعمت بزرگی برای ایران دانست و گفت: قبل از انقلاب ما در زمینههای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و موارد دیگر استقلال نظر و عقیده نداشتیم.
وی استقلال را اولین کلمه در اولین شعارهای مردم در انقلاب اسلامی ایران دانست و افزود: اتفاقی که با انقلاب اسلامی برای ملت ایران افتاد، این بود که دست بیگانه را از کشور کوتاه کرد.
این کاندیدای ریاست جمهوری دومین مزیت انقلاب اسلامی ایران را انتقال نرم قدرت دانست و افزود: بزرگترین فایده انقلاب اسلامی ایران این است که امروز برای ایران در تهران تصمیمگیری میشود و اوضاعی در کشور به وجود میآید که جابهجایی قدرت بر روی ریل قانون و اراده ملت حاکم است.
رییس سابق کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به تاریخ سیاسی زمان قبل از انقلاب آن را تاریخی خونبار دانست و گفت: انسان احساس خجالت میکند وقتی با مطالعه این تاریخ متوجه میشود کشتن رجال سیاسی ایران یک روال و یک قانون بوده است.
وی با اشاره به مفهوم انتقال نرم قدرت اظهار داشت: انتقال نرم قدرت یعنی وقتی کسی دورهاش تمام میشود و رأی نمیآورد به راحتی کنار رفته و کنارهگیری او با خونریزی و آشوب در سطح جامعه همراه نباشد و اگر کشور بر روی این ریل حرکت کند، برکتها و حرکتهای عظیمی شامل حال ملت میشود.
حداد عادل در پاسخ به سئوال خبرنگاری که در مورد پرونده هستهای کشورمان و اعمال تحریمهای جدید از سوی کشورهای بیگانه از وی پرسید، گفت: ما می گوییم که کشور باید براساس قانون اداره شود و سیاستهای اصلی نظام هم رهبری تعیین میکند در مسائل مهمی همچون رابطه با آمریکا نیز رهبری فصلالخطاب و تصمیمگیرنده اصلی هستند زیرا مسائل بزرگ تصمیمگیرندههای بزرگ نیز میخواهد.
رییس سابق مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تمام تحریمها و کارشکنیها به این علت است که دست آمریکاییها از منافعشان در جمهوری اسلامی کوتاه شده است.
وی با اهمیت خواندن این موضوع اظهار داشت: یک نکته که باید در تصمیمگیریها و تعیین سیاست راهبردی نظام در نظر گرفته شود استقلال است که این مسئله مورد تأیید رهبری نیز میباشد.
رئیس سابق مجلس ادامه داد: در چنین موضوع حساسی هرگز نباید عقبنشینی کرد زیرا آسیبشناسی رفتار آمریکاییها نشاندهنده این نکته است که هرگاه ما راجع به مسئلهای عقب نشینی کردهایم آنها قدمهای محکمتری را برای آن موضوع خاص برداشتهاند.
حداد عادل با بهانه خواندن داستان هستهای ایران گفت: دوربینهای فعال آژانس در مراکز هستهای ما همیشه روشن است و این مسأله بهانهای بیش نیست.
وی با بیان اینکه ما از اول انقلاب با این کارشکنیها روبه رو بویم، افزود: در همان هفتههای اول پیروزی انقلاب اسلامی چندین میلیارد از حقوق ملت ایران مسدود شد زیرا مهمترین اصل برای آنها استقلال ایران اسلامی بود.
عضو کمیسیون آموزش مجلس نهم تأکید کرد: تا جایی که ملت ایستاده و رهبری هم نظر مستقل خود را در این زمینه دارد و مسأله هستهای هم بهانهای بیش نیست بنده گوش به فرمان رهبر انقلاب خواهم بود حال چه رئیس جمهور باشم و چه نباشم.
رئیس سابق مجلس به دوران مدیریت خود در دوره هفتم مجلس اشاره کرد و گفت: اگر حتی بخواهم یک دبستان را اداره کنم بیشتر از هرچیزی درباره حوزه کاری خود فکر خواهم کرد.
وی در ادامه در پاسخ به سئوال دانشجویی در خصوص ائتلاف 1+2 و حضور وی در این ائتلاف پرسید که حداد پاسخ داد: ما به عنوان یک اصولگرا حق داریم که خواهان پیروزی اصولگرایان در انتخابات باشیم همانطور کسانی که خودرا اصلاح طلب میدانند خواهان پیروزی در صحنه انتخابات هستند بنابراین برای به دست آوردن چنین هدفی بر روی افراد صاحب رأی تحقیق کردیم و به یک جمعبندی رسیدیم.
عضو ائتلاف پیشرفت اضافه کرد: در بررسیهایمان به این نتیجه رسیدیم که اگر سراغ احزاب اصولگرا رفته و از آنها بخواهیم که برای پیروزی نهایی بر روی یک فرد واحد به اجماع برسند باید راه بسیار سختی را طیکنیم، تصمیم گرفتیم به جایی اینکه دیگران برای ما تصمیمگیری کنند خودمان برای خود تصمیمی بگیریم و ائتلاف 1+2 را تشکیل دادیم.
وی ادامه داد: قرار هم بر این شد که پس از بررسیهای نهایی دو نفر از اعضای این ائتلاف به نفع یک نفر باقیمانده برای همیشه کنار برود.
رئیس فراکسیون اصولگرایان با بیان اینکه در انتخابات سلایق و مقبولیت مهم است، افزود: قرار است یک نظرسنجی جامعی در هفتههای آتی انجام داده و یک نفر را به عنوان کاندیدای واحد معرفی کنیم زیرا در انتخابات هم مقبولیت مهم است و هم صلاحیت.
وی همچنین در خصوص اقتصاد مقاومتی و شرایط دشوار کنونی گفت: هر چیزی یک بهایی دارد و تا آن بها را نپردازیم به آن نمیرسیم، تاوان استقلال در شرایط کنونی تحریمها است که باید تحمل کنیم زیرا در غیر آن صورت سرنوشت ایران هم همچون کشوری مانند قطر که رئیس جمهورش برای دسترسی به خدمت اوباما میرود، میشود.
وی با بیان اینکه کسی نباید بگوید تمام مشکلات را حل میکنیم، افزود: میشود مشکلات را بهتر مدیریت کرد.
رئیس سابق کمیسیون فرهنگی، صبر را از ویژگیهای یک رئیس جمهور خوب دانست و گفت: کشور به یک تیم اقتصادی آگاه و با تجربه، مومن و انقلابی نیاز دارد.
وی تغییر سبک زندگی را یکی از راهکارهای بهبود شرایط کنونی دانست و افزود: اگر بخواهیم زندگی بهتری داشته باشیم باید یک فرهنگسازی جدی در زمینه تغییر سبک زندگی خود داشته باشیم.
وی در ادامه با اشاره به این مسئله که راهحل مقابله با تحریمها تنها از طریق راههای علمی نیست اضافه کرد: کارهای غیر متعارف راهحلهای غیرمتعارف نیز میخواهند.
رئیس سابق مجلس در ادامه جلسه در پاسخ به سوالی در خصوص هلوکاست گفت: من موافق این قضیه نبودم و انکار آن از سوی شخص رئیس جمهور نبودم زیرا این قضیه بهانهای شد برای اعمال فشار از سوی کشورهای غربی و صهیونیستها بر ملت ایران.
عضو ائتلاف 1+2 در خصوص تکنوکراتی قالیباف هم گفت: برای این مسئله بهتر است از خود ایشان سوال کنید اما آن چیزی که من میدانم این است که ایشان در یک همایش تخصصی در زمینه شهرسازی و تکنولوژی، تکنولوژی را برای پیشرفت لازم دانستند و تکنوکراسی را اینگونه تعریف کرده.
مشاور عالی مقام معظم رهبری در پایان توصیه خود به دولت ترک بگمبگمها دانست و افزود: باید این رفتارها را فراموش کرد زیرا چیز خوبی نیست و خیری هم از آن عاد جامعه نمیشود.
رئیس سابق مجلس تأکید کرد: اگر کسی سندی مبنی بر فساد شخصی یا ادارهای در دست دارد باید آن را به مراجع ذیصلاح ارائه داده و قضاوت را به آنها واگذار کند نه اینکه برود در مجلس و فیلمی مبهم را در انظار عمومی به نمایش بگذارد و جامعه را دچار هرج و مرج و آشوب کند زیرا به قول رهبری این کارها نه شرعی است و نه قانونی.
رئیس فراکسیون اصولگرایان تأکید کرد: این روشها روش درستی نیست و گوش مردم از این حرفها پر است و بهترین راه برای هر کسی تبعیت از قانون است.
وی در سوال دانشجویی در خصوص حل مشکلات فرهنگی همچون حجاب و مسئله تفکیک جنسیتی گفت: مسئله فرهنگی از مسائل مهم جامعه است و حل مشکلات فرهنگی بسیار سختتر از مشکلات سیاست و اقتصاد است زیرا امور فرهنگی به مانند روح و جان یک انسان میماند و برای حل این مشکلات باید بینشها و اعتقادات را تقویت کرد بهعنوان مثال در مورد حجاب اساس کار اعتقاد است و اگر کسی در کشور ما حجاب را رعایت میکند به این معناست که رعایت حجاب باور قلبی اوست نه رعایت یک قانون در سطح کشور.
عضو کمیسیون آموزش مجلس به مسئله تفکیک جنسیتی اشاره کرد و گفت: فضای امروز دانشگاهها فضای بسیار مناسبی است و این طور نیست که دانشگاهها یک محیط آلودهای داشته باشند اما با این حال اگر در یک دانشگاهی تعداد دختران و پسران به میزان بسیار زیادی در یک کلاس مساوی بود تفکیک آنها را از هم مفید میدانم زیرا این امر اسباب راحتی دانشجویان را فراهم میکندالبته حداد عادل این را با خنده و کنایه گفت.