آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۸۰۸

اتاق مشاور روان خوابگاه‌ها؛ کوچک ولی پرثمر

راه اندازی اتاق مشاور روان در خوابگاه‌های دانشجویی راهکار مفیدی برای حل مشکلات زندگی دانشجویان غیر بومی و حل مشکلات زندگی در کلان شهر هاست.
اتاق مشاور روان خوابگاه‌ها؛ کوچک ولی پرثمر

گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ روز چهارم هفته خوابگاه‌ها از سوی وزارت بهداشت روز خوابگاه مشاوره نامیده شد.

 

وزارت بهداشت با این نامگذاری بر عزم جدی خود در توجه به سلامت روح و روان دانشجویان غیربومی تاکید کرده است.

 

دانشجویانی که به دلیل تحصیل گاهی ماه ها از خانواده و نزدیکان خود دور هستند و هنوز آشنایی زیادی با زندگی در کلان شهر ها ندارند یقینا نیازدارند گاهی روح و روان خسته شان را با یاری گرفتن از کارشناسان و مشاوران امین پالایش دهند.  
 

 سال‌هاست از راه‌اندازی مراکز مشاوره دانشجویی در 50 دانشگاه علوم پزشکی کشور می‌گذرد، مشاوران و روانشناسان این مراکز با  ایجاد محیطی امن و فارغ از استرس‌های محیطی، امکان تخلیه انرژی‌های منفی دانشجویان، دردل کردن با مشاوران و ارائه بهترین راهکارها برای حل مشکلات آنها را فراهم می‌آورند.


 اما چندی است این وزارتخانه با تمرکز خاص بر دانشجویان غیربومی راه‌اندازی مراکز مشاوره در خوابگاه‌ها را مورد توجه قرار داده است.  مدتی است اتاق مشاوره روان در خوابگاه‌هایی که فضای فیزیکی مناسب دارند، راه اندازی شده است. دانشجویان خوابگاهی حتی در زمان‌های حضور در خوابگاه هم می‌توانند مشکلات روحی و عاطفی خود را با مشاوران این اتاق کوچک در میان بگذارند.

 

متأسفانه کاهش سرانه فضای خوابگاهی باعث شده بعضی خوابگاه‌ها به دلیل کمبود فضای فیزیکی از داشتن چنین اتاقی محروم شوند اما تلاش وزارت بهداشت برای ساخت خوابگاه‌های تیپ که کاملاً براساس کاربری خوابگاه و حتی اقلیم‌های مختلف آب‌وهوایی طراحی شده‌اند, امید روشنی است برای اینکه تمام نیازهای دانشجو مانند مشاوره، ورزش، تفریح، خرید و مطالعه در همان محیط امن خوابگاه فراهم می‌شود.


 در حال حاضر 65 درصد خوابگاه‌های دانشگاه‌ها که با کاربری خوابگاه ساخته شده‌اند از چنین امکاناتی برخور دارند، اما 35 درصد باقی‌مانده خوابگاه‌هایی هستند که از فضای مناسب برای فعالیت‌های جانبی زندگی در خوابگاه مانند اتاق‌های مشاوره و ورزش  و دیگر امکانات محروم هستند.

 

جلب کمک های خیرین به سوی ساخت خوابگاه ها راهکار مفیدی است که وزارت بهداشت برای حل مشکلات خوابگاه های دانشجویی در پیش گرفته؛ راه اندازی مجمع خیرین سلامت در 30 استان کشور امیدهای روشنی برای بهبود وضعیت خوابگاه های دانشجویی و ساخت خوابگاه هایی که متناسب با شان و نیاز یک دانشجو است فراهم آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار