آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۹۹۸
ابهری در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»؛

استادان در جامعه ما از شأن اجتماعی بالایی برخوردار نیستند

استاد دانشگاه شهید بهشتی گفت: معلم در دین اسلام از جایگاه بالایی برخوردار است در حالی که در کشور ما اساتید جایگاهی ندارند.

مجید ابهری در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: استاد در جامعه ما به اندازه یک باغبان احترام ندارد؛ دلیلش این است که دولت در کشور برای اساتید احترامی قائل نیست در حالی که در کشورهای دیگر قشر فرهیخته به ویژه اساتید دانشگاه‌ها، دارای جایگاه اجتماعی خاص و منزلت ویژه‌ای هستند.

 

وی ادامه داد: شغل معلم دنباله‌روی رسالت انبیاست و تربیت نسل آینده هر کشوری به وسیله این قشر انجام می‌گیرد. اگر احساس و غرور این قشر جریحه دار شود، مطمئنا در رفتار و کلام آنها تاثیرگذار خواهد بود.

 

استاد دانشگاه شهید بهشتی افزود: متاسفانه در کشور ما به دلیل بی‌سامانی اجتماعی‌ که وجود دارد ،معلمان و اساتید دارای درآمدی متوسط هستند؛ تنها به دلیل عشق به علم و فرزندان کشور است که این شغل را پذیرفته‌اند.


ابهری اضافه کرد: دبیران، سپاهیان و داوران در دوران ساسانیان جزو کسانی بودند که حقوق خاص داشتند، چون هر اگر این 3 گروه از مسیر منطقی خود خارج شوند جامعه را به طرف ناهنجاری‌های مختلف هدایت می‌کنند.

 

وی با اشاره به جایگاه معلم در دین اسلام، گفت: جایگاه معلم در دین اسلام تا حدی است که امیرالمومنین می‌فرماید هر کس به من کلمه‌ای بیاموزد تا اخر عمر بنده او هستم؛ همواره احترام به این شان توسط پیامبر اکرم (ص)  توصیه شده است اما متاسفانه امروزه اساتید در دانشگاه‌ها جایگاه لازم را ندارند.

 

استاد دانشگاه شهید بهشتی در پایان خاطر نشان کرد: جایگاه مالی اساتید در جامعه از نظر دولت و مردم به گونه‌ای است که مردم فکر می‌کنند که اساتید جایگاه مالی بالا دارند در صورتی که دولت هیچ توجهی به جایگاه مالی اساتید ندارد.

 

 جایگاه مالی اساتید از از2 نگاه می توان انجام گیرد از نظر دولت و نهادهای دولتی و مردم هر چند جایگاه مالی و درآمد اساتید شایسته شان اجتماعی و علمی آنها نیست اما از نظر مردم  و دولت برخوردار از احترام می‌باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار