کد خبر:۲۳۷۰۸۷
وزیر آموزش و پرورش:

بیش از 33 هزار مدرسه طول سه سال گذشته هوشمند شد

وزیر آموزش و پرورش گفت: ‌در طول سه سال گذشته هوشمندسازی 33 هزار مدرسه را آغاز کرده‌ایم و تعداد مدارس هوشمند ما به 114 منطقه ارتقا پیدا کرده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حمیدرضا حاجی‌بابایی امروز در همایش «خیرین مدرسه‌ساز» در دانشگاه فرهنگیان مشهد گفت: مخلوقات همه پوسته هستند و تنها یک مغز دارند و آن مغز نیز تربیت است خداوند هستی را برای انسان خلق کرد و انسان را نیز برای تربیت.

 

وی با اشاره به خدمات بسیار خیرین مدرسه‌ساز در استان خراسان رضوی گفت: مهم نیست چقدر کمک می‌کنید مهم کمک‌کننده بودن شماست، مشترکات کار همه خیرین در این می‌باشد که آنها تربیت را در اهدای ثروت خود دیده‌اند.

 

وزیر آموزش و پرورش افزود: کار خیر تنها در انفاق اموال نیست، بلکه یک لبخند ساده، احترام گذاشتن به دیگران، ادب و هنر نیز جزو امور خیر به حساب می‌آید؛ اینکه پیامبر اکرم (ص) در چنین جایگاه بالایی قرار دارند به خاطر تربیت بی‌اندازه والای ایشان است.

 

حاجی‌بابایی ادامه داد: در پایان عمر همه ما تنها به یک چیز نمره می‌دهند و آن تربیت است، نه مال و ثروت؛ من مال و ثروت داشتن را بد نمی‌دانم همچنان که قرآن می‌فرماید: باید هم در دنیا خوب زندگی کنیم و هم در آخرت و اما اساس کار بر تربیت نهاده شده است و شاید شما خیرین باید از دانش‌آموزان تشکر کنید که وسیله خیر شدند؛ زیرا تا دانش‌آموزی نباشد مدرسه‌ای نیاز نیست.

 

وی با اشاره به شرایط کنونی ایران در امر آموزش و پرورش گفت: اگر می خواهیم ایرانی داشته باشیم که به آن افتخار کنیم هیچ افتخاری جز در سایه تربیت به دست نخواهد آمد؛ در مقاله‌ای انگلیسی با عنوان «آموزش برای همه» مقدمه‌ای وجود دارد که نویسنده آن آقای بانکی‌مون می‌باشد. در این مقدمه آمده است: آموزش برای همه به این معناست که همه دنیا جمع شوند تا اگر یک نفر هم وجود دارد که توان تحصیل ندارد او را بی‌نیاز سازند.

 

وزیر آموزش و پرورش افزود: در این مقاله شخص بانکی‌مون می‌گوید زمانی در کشور من کره جنوبی فقر موج می زد؛ اما ما به دنبال کشوری بودیم که درجهان صاحب نام شود، صاحب علم، فرهنگ و پول باشد جمع‌بندی ما این بود که راهی نیز جز آموزش و پرورش برای نجات کشور وجود ندارد و تعلیم و تربیت امروز کره جنوبی از طریق آموزش و پرورش است و این کشور هم اکنون خود را به کشورهای طراز اول جهان رسانده است.

 

حاجی بابایی بیان داشت: اگر تمام سرمایه‌گذاری‌های خود را تنها برای آموزش و پرورش انجام بدهیم باز هم کم است، بهتر است همه این را بدانیم که ما اجاره نشین این دنیا هستیم؛ حرکت خیرین مدرسه‌ساز تمام خیر و برکاتش شامل حال جامعه و بخصوص خود این عزیزان خواهد شد.
 

وی افزود: هر آنچه که در کشور مدرسه ساخته شده است ما 20 برابر آن را هنوز نیاز داریم؛ زیرا مدارسی که ما اکنون داریم بسیاری از آنها باید نوسازی شود و با استانداردهای لازم همخوانی ندارد و این مدارس ساخته شده را نیز باید هوشمندسازی کنیم که هر کلاس درسی که بخواهد هوشمند شود حدود سه میلیون تومان هزینه نیاز دارد.

 

وزیر آموزش و پرورش بیان داشت: کلاس‌های ما امروزه سنتی است و برای ساختن ایرانی سربلند و مجهز باید رو به مدرنیزه شدن کلاس‌ها روی بیاوریم و در طول سه سال گذشته هوشمندسازی 33 هزار مدرسه را آغاز کرده‌ایم در طول 30 سال پس از انقلاب ما تنها 92 منطقه مجهز به مدارس تیزهوشان داشته‌ایم؛ در حالی که در عرض سه سال این تعداد به 114 منطقه افزایش یافته است چیزی در حدود 130 درصد افزایش.

 

حاجی بابایی در پایان با اشاره به جایگاه المپیاد ایران در جهان گفت: در دو سال قبل پنج مدال طلا داشتیم که توانستیم آن را در سال گذشته به هفت مدال طلا افزایش دهیم و در حال حاضر 400 استخر شنا برای دانش‌آموزان در خراسان رضوی برای ساخت داریم و 400 سالن ورزشی نیز در انتظار آماده شدن است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار