آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۷۳۴۳
زاکانی در جمع دانشجویان شیرازی:

جامعه امروز ما نیاز به انقلاب اخلاقی دارد

کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری یازدهم با بیان اینکه امروز جامعه ما نیاز به انقلاب اخلاقی دارد، گفت: مسئولین با درستکاری و راستگویی باید درس عملی برای مردم باشند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، علیرضا زاکانی عصر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه شیراز با اشاره به اهداف اسلامی و ملی جامعه ایران، بیان داشت: رسالت اسلامی ما در انقلاب، ایجاد تمدن اسلامی است و حرکت در مسیری است که پرچم برافراشته ایران به اهتزار در بیاید.

 

وی با بیان اینکه در عرصه ملی هدف ما ترسیم یک الگوی بومی در راستای الگوی تمدن ایرانی اسلامی است، افزود: ما مسئولیت‌های بزرگی در قبال جامعه اسلامی در مبارزه با نظام سلطه داریم.

 

به گفته سخنگوی فراکسیون اصولگرایان مجلس تا امروز راه‌های زیادی را طی کرده‌ایم که از آن راه، دستاوردها و تجارب زیادی کسب کرده‌ایم اما این پایان راه نیست؛ چرا که برای رسیدن به افق باید گام‌های بلندتری برداریم.

 

زاکانی در ادامه با اشاره به این جمله که انقلاب تأثیر خود را در کشورهای منطقه گذاشته است، تصریح کرد: انتخابات ریاست جمهوری یک فرصت بزرگ از جانب کسانی است که نگاهی فرصتی برای تهدید و تقابل با انقلاب اسلامی دارند.

 

ضرروت داشتن یک نقشه راه درست برای رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی

 

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب خاطرنشان کرد: اولین ضرروتی که در جامعه احساس می‌کنیم، ضرروت داشتن یک نقشه راه درست برای رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه با پایان هشت سال دفاع مقدس و شروع دوره سازندگی شاهد تحول چشمگیری در دولت بودیم، گفت: دولت هاشمی رفسنجانی تمام موضوعات را در قالب اقتصاد پیاده کرد و دیری نپایید که این الگوی ناموزون اثر خود را در حوزه‌های فرهنگ و بازگذاشتن مرزهای فرهنگی کشور برای تهاجم دشمن به اعتقادات مردم باز کرد.

 

کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری یازدهم ادامه داد: در دوره سازندگی شرایط به سمتی پیش رفت که کشور دچار دستخوش حوادثی ناگوار شد و دولت وقت مجبور شد که تهدید را مسکوت کند و شرایط تثبیت ایجاد کند .

 

پیاده سازی الگوی اقتصاد آزاد همراه با ایجاد تشتت در دوره خاتمی

 

 زاکانی خاطرنشان کرد: در دولت خاتمی نیز مسیر حوزه اقتصادی همان برنامه اقتصاد آزاد دولت هاشمی بود که در مسیر طی شده اصلاحات، پیاده سازی الگوی اقتصاد آزاد با یک تشتت همراه بود و شرایطی تلخی را در کشور رقم زد.

 

وی با بیان اینکه در دوره خاتمی به بهانه آزادی، استقلال این مملکت مغفول شد، افزود: سال 84 دولت احمدی نژاد با شعار عدالت گستری، مبارزه با فقر، فساد و تبعیض آغاز شد اما اشکال این دولت این بود که به شعارهای بدو ورود خود پایدار نماند.

 

زیرساخت های جامعه اسلامی به جای اقتصاد، فرهنگ است

 

دبیر جمعیت رهپویان با اشاره به اینکه زیرساخت های جامعه اسلامی به جای اقتصاد، فرهنگ است، عنوان کرد: اساس جامعه اسلامی مبتنی بر فرهنگ شکل می‌گیرد پس باید راه پیش رو را با یک نقشه راه دقیق به همراه تعهد پیش برد.

 

زاکانی در ادامه با اشاره به فقدان تفکر انقلابی در جامعه و کم‌رنگ شدن این نکته در جامعه، گفت: فرهنگ انقلابی همان فرهنگی است که مردم با دشمنان جنگیدند و همچنین با فرهنگ ناب انقلابی مسائل و مشکلات کشور را به جلو بردند.

 

وی گفت: مردم بازوان پر تلاشی هستند که مدافع دولت می‌باشند و اگر مردم را صحنه دور کنیم دیگر هیچ چیز از انقلاب و هشت سال دفاع مقدس باقی نمی‌ماند.

 

رئیس کمیته احزاب مجلس با بیان این جمله که امروز جامعه ما نیاز به انقلاب اخلاقی دارد، عنوان کرد: مسئولین با درستکاری و راستگویی باید درس عملی برای مردم باشند.

 

امروز ما مسئول شعارهای عملکرده دیگران هستیم

 

زاکانی اضافه کرد: امروزه ما مسئول شعارهای عملکرده دیگران هم هستیم در حالی که باید پیشرفت کشور را در دستور کار قرار دهیم و نباید با انتخاب اشتباه دچار عقب‌گرد شویم.

 

وی تصریح کرد: نباید به آنچه رسیده‌ایم بسنده کنیم و اگر بایستیم 50 سال به عقب بر می‌گردیم که در این راه نباید نقشه راه نادرست انتخاب کرد.

 

گلایه رهبر معظم انقلاب  از احمدی‌نژاد

 

سخنگوی فراکسیون اصولگرایان مجلس خاطرنشان کرد: در دوره احمدی‌نژاد رهبر معظم انقلاب گلایه‌ای کردند مبنی بر اینکه «شعارهایی داده شد، اما عملی ندیدیم».

 

زاکانی ادامه داد: در کشور ما تعریف درستی از مفاسد اقتصادی وجود ندارد که این یک مانع بزرگ بر سر راه اقتصاد کشور است.

 

این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری یازدهم در بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد: در بحث فساد اقتصادی باید برخوردهای حداقلی با تأثیر حداکثری ایجاد شود.

 

وی گفت: امروز نامزدها علاوه بر پاک بودن خود، باید فسادستیزی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار