به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، کامران باقری لنکرانی امشب در همایش سیاسی، دانشجویی با عناون «بررسی آرا و اندیشههای کاندیدای ریاست جمهور» در حضور اساتید و دانشجویان این دانشگاه در تالار فجر با بیان اینکه عدهای در کشور مشکلات را بهانه میبینند که از آرمانها دست برداریم، عنوان کرد: کشورهایی که در برابر زیادهخواهی دیگران کوتاه آمدهاند در عرصه جهانی به کشور دسته چندمی تبدیل شده و ژاندارم دیگران شدهاند.
وی افزود: امید، امروز مهمترین موتور حرکت جوامع است، جوامعی که آینده را در ابهام ببینند جوامع آنان رو به رکود و پسرفت است. به گفته کاندیدای جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری، دولت یازدهم باید نماد امید در کشور باشد؛ اما نه شعار و حرف باشد بلکه در عرصه اجرا و کارآمدی اثرگذاری خود را برای همه به ویژه جوانان فراهم کند.
لنکرانی ادامه داد: امروز با معضلات مهمی در کشور مواجه هستیم و کسی نمیتواند منکر مشکلات اقتصادی و اشتغال باشد.
وی در ادامه با اشاره به این نکته که عدهای در کشور مشکلات را بهانه میبینند که از آرمانها دست برداریم، خاطرنشان کرد: تحلیل این مطلب این است که چالشها مربوط به آرمانگرایی است و اگر آرمانگرایی را از پیش رو میگذاشتیم با مشکل مواجه نمیشدیم و این تفسیر غلط باعث شده آرمانها را به گوشه ببریم.
کاندیدای جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: راه حل برونرفت از مشکلات اقتصادی این نیست که به صرف کرنش در برابر جهان غرب به فضای اقتصادی میرسیم و این در باغ سبز غلط است.
لنکرانی با بیان اینکه اولین راه حل برای برونرفت از مشکلات اقتصادی باور ظرفیتهای خود است، گفت: در کشور ما تولید ناخالص ملی سالانه 500 میلیارد دلار است که با گردش مالی به 1500 میلیون دلار میرسد و این ظرفیت بزرگ اقتصادی است که عالمانه استفاده کنیم.
وی ادامه داد: اصلاح سیستم بانکی باید در اولویت قرار گیرد، مدل ما در نظام بانکی طوری است که هزینههای پروژه ها بالاست پول در خدمت کار نیست و کار در خدمت پول است به گونه ای که میزان تأمین اعتبار پروژهها در کشور 35 درصد است و این مطلوب نیست و مشکل بزرگ بانکی کشور است.
کاندیدای جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری یافتن نقاطی که فساد آفرین است و زیادهخواهی در آن اتفاق میافتد را مهمترین بحثی دانست که در دولت یازدهم باید در اولویت قرار گیرد.
دولت یازدهم شفافیت بیشتر و پرهیز از هزینههای زیاد را مورد توجه قرار دهد
لنکرانی در ادامه با بیان اینکه بخشی از اقتصاد ما وابسته به دولت است، گفت: ممکن است در آن ویژهخواهی رخ دهد و باید دولت یازدهم شفافیت بیشتر و پرهیز از هزینههای زیاد را مورد توجه قرار دهد.
وی بیان کرد: باید انضباط مالی دولت یازدهم مورد توجه قرار گیرد به نوعی که پول به مقدار نیاز در بازار موجود باشد.
کاندیدای جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری یکی از نقاط مهم دولت یازدهم را در افزایش ارزش پول ملی کشور برشمرد و افزود: اگر این به صورت منظومه و منسجم در دولت یازدهم دنبال کنیم در مدت معقولی مشکلات بهبود می یابد و اگر فکر کنیم با بیانضابطی مالی و حفظ نطام بانکی فعالی میشود کاری را پیش برد این نوعی سادهاندیشی است.
لنکرانی تصریح کرد: برخی برنامههای اقتصادی و رفع آن را در راه حلهای تجربه گذاشتهاند و این راه حلهای ساده انگارانه و خراب تر شدن اقتصاد کشور را به دنبال دارد؛ چرا که نباید با کار کوتاه مدت ضررهای عمیق به دولت وارد کرد.
وی خاطرنشان کرد: تحریمها حتما تاثیرگذار بوده و حتما سوءمدیریتها اثرگذار بوده و اینها عواملی بوده اند که اثر تشدید کننده به بیماری مزمن داشته اند.
کاندیدای جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: اگر نگاهی به درمان مزمن بیماری اقتصادی کشور نداشته باشیم و نگاه ریشهای نکنیم مشکلات هم رفع نمی شود.
می توانیم با برنامه ریزی بیماری مزمن اقتصادی را درمان کنیم
لنکرانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برخی می خواهند فضایی در کشور به وجود آورند که هیچ راهی در کشور برای رهایی از مشکلات نیست، گفت: اما باید عرض کنیم می توانیم با برنامه ریزی بیماری مزمن اقتصادی را درمان کنیم.
وی اضافه کرد: اینکه برخی نظام بانکی و مشکلات آن را قبول دارند بخاطر طرازیابی با کشورهای دیگر است وظیفه دولت یازدهم ایجاد امید است و فضای کشور را از چالشها نجات دهد و اینها حرف نیست و زمینه اجرای آن در کشور فراهم است.
کاندیدای جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: هرجا متکی به نیروهای جوان در مدیریت کشور بوده ایم به موفقیت های والایی رسیدیم به ویژه علوم هسته ای که به موفقیت های بارزی دست یافته ایم و سایر عرضه ها نیز اگر شرایط فراهم شود می توان رفع مشکل کرد و به موفقیت رسید.
لنکرانی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم دستاوردهای مثبت فعلی به دلیل برخی از آسیب ها ما را از سیر اصلی دور کند، گفت: مسیر اصلی کشور ما مسیر انقلاب اسلامی است اگر رهبری فرمودند: «من انقلابی ام» تاکیدشان این است با انقلابی ماندن می شود انقلاب را دنبال کرد.
وی در خاتمه گفت: نباید انقلابی بودن جای خود را به مصلحت اندیشی و زیرپا گذاشتن ارزشها بدهد و انتخاب یازدهم صحنهای خواهد بود که نگاه انقلابی صحنه سیاسی دنبال خواهد گذاشت.