کد خبر:۲۳۸۶۲۶
آیت الله علم الهدی:

مشکلات اقتصادی با تجدید نظر در روابط خارجی حل نمی‌شود

امام جمعه مشهد با بیان اینکه سیاست‌های اقتصادی و سیاسی که مستند به قرآن و حدیث نباشد به درد جامعه اسلامی ما نمی‌خورد، گفت: مشکلات اقتصادی با تجدید نظر در روابط خارجی حل نمی‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیت الله علم الهدی امروز در مراسم تجلیل از معلم فرهنگی شهر مشهد که در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد، بیان داشت: بنده یک طلبه بیشتر نیستم و در عرصه طلبگی هر کاری را انجام داده‌ام، وظیفه‌ام بوده است.

وی افزود: اگر بخواهند همه کارهای بنده را روی هم بگذارند به اندازه دردی که یک جانباز در طول یک شب می‌کشد، به اندازه درد و رنجی که یک آزاده در طول یک شبانه روز اسارتش کشیده و یا به اندازه مصائبی که پدر و مادر و همسر یک شهید متحمل می شوند، نخواهد بود.
امام جمعه مشهد ادامه داد: هر چه را که داریم مرهون فدارکاری‌ها و ایثارگری های جانبازان، آزادگان و رزمندگان انقلاب و هشت سال دفاع مقدس است.

آیت الله علم الهدی با اشاره به بحث تکریم گفتمان عدالت بیان داشت: گفتمان عدالت یک بحث است و تکریم گفتمان عدالت مسئله دیگری به حساب می‌آید.

وی با بیان اینکه اگر گفتمان های اجتماعی و سیاسی ما ریشه دینی نداشته باشند، ارزشمند نیستند، افزود: گفتمان‌های عدالت به عنوان سه مولفه مشخص شده‌اند که اگر این سه مولفه را در همه ابعاد اجتماعی و سیاسی در نظر بگیریم، عامل مجری و توسعه گفتمان عدالت خواهیم بود.

امام جمعه مشهد با اشاره به اولین مولفه در گفتمان عدالت تصریح کرد: مدیر نظام اسلامی به عنوان فردی که رهبری جامعه را بر عهده دارد باید زندگی‌اش را دقیقا منطبق بر زندگی افرادی کند که شب و روزشان را در بندگی خدا به سر می‌برند.

آیت الله علم الهدی بیان داشت: مولفه دیگر در گفتمان عدالت روی نگرداندن از فقرا و ضعیفان جامعه و نیز راه ندادن ثروتمندان و قدرت طلبان به اتاق فکریمان است.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در راس جامعه نباید کسانی از تبار قدرت و ثروت قرار بگیرند، چون این افراد با قرار گرفتن در راس مخروط باعث ایجاد نقص در گفتمان عدالت می‌شوند.

وی گفت: در جامعه اسلامی باید گفتمان از پایین به بالا باشد و این درست بر عکس آن چیزی است که در جوامع غربی دیده می‌شود.

آیت الله علم الهدی افزود: اینکه بیاییم درآمد سرانه را حساب کنیم و بگوییم درآمد سرانه یعنی آن چیزی که در جیب ثروتمندان است را به حساب فقرا بگذاریم، این یک کار اشتباهی است که مورد قبول اسلام نیست.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه خراسان رضوی بیان داشت: در جامعه اسلامی باید ببینیم برای فقرا چه کاری انجام داده‌ایم و چقدر بر توان فقرا و مستضعفان افزوده‌ایم، امروز اگر می بینیم برخی از افراد جامعه به دلیل سخت شدن شرایط اقتصادی به ستوه آمده‌اند به این دلیل است که یک عده‌ آنها را به نردبان ترقی خودشان تبدیل کرده‌اند.

مشکلات اقتصادی با تجدید نظر در روابط خارجی حل نمی‌شود

وی با اشاره به برخی سخنانی که در رابطه با تجدید نظر خواهی در رابطه با روابط خارجی کشورمان با کشورهای غربی بیان می شود، خاطر نشان کرد: برخی می‌گویند اگر می خواهیم وضعیت اقتصادیمان درست شود باید در روابط خارجی مان با غربی‌ها تجدید نظر کنیم و این در حالی است که ما هم اکنون در اوج قدرت خودمان قرار داریم.

آیت الله علم الهدی گفت: چه دلیلی وجود دارد در حال حاضر که کشور ما در جریان استکبار ستیزی خود موفق است از وسط راه بازگردد.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: رفتن به سمت کشورهای غربی در حال و روز افراد فقیر و مستضعف تاثیری نخواهد گذاشت؛ بلکه این ثروتمندان هستند که می‌توانند از این شرایط به نفع خودشان بهره ببرند.

وی ادامه داد: ما سیاست های سکولار را قبول نداریم و هر سیاست اقتصادی و سیاسی که مستند بر قرآن و حدیث نباشد به درد جامعه اسلامی نمی‌خورد.

آیت الله علم الهدی با اشاره به اینکه رقابت از نوع غربی به درد جامعه ما نمی‌خورد، گفت: اینکه یک عده‌ای بیایند و حق یک عده دیگری را سلب کنند، منطبق با جامعه اسلامی ما نیست.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه تکریم گفتمان عدالت منطبق بر آیات قرآن است، خاطر نشان کرد: تکریم گفتمان عدالت این است که تبار فقیری که دین دار هستند مورد تکریم قرار گیرند و به این می گویند تکریم گفتمان عدالت و اگر در جامعه ما آدم ها بخاطر دین داری و بنده خدا بودن مورد تکریم قرار بگیرند، گفتمان عدالت را تکریم کرده‌ایم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار