به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حمید شاهآبادی روز گذشته در جمع خبرنگاران در مشهد، با تأکید بر بازنگری در 10 دوره گذشته این جشنواره گفت: عشق هنرمندان به امام رضا(ع) را باید مقولهای جدا از مباحث جشنوارهای دانست که نباید در عیار سنجش کمیتی دخیل کرد.
وی افزود: برای خلق آثار قابل توجه درباره امام رضا(ع) نیازمند توجه به سه نکته اساسی دانش هنری، دانش رضوی هنرمندان و محیط و فضایی که هنرمند در آن قرار میگیرد، هستیم.
رئیس کارگروه هنری جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) تأکید کرد: این کارگروه باید مأموریتهای خود را به ارتقای دانش رضوی هنرمندان و فراهمآوردن محیط مناسب برای خلق آثار هنری معطوف کند تا پس از 10 دوره برگزاری جشنواره، شاهد برداشتن گام جدیدی باشیم.
شاهآبادی با بیان اینکه طرح «حکمت رضوی» در راستای دو مأموریت مهم در حال اجراست، گفت: این طرح معرفتافزایی معارف رضوی هنرمندان را دنبال میکند و هماکنون یکصد هنرمند از میان 1200 هنرمند متقاضی، در حال گذراندن آن هستند.
جعفری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اختصاص سه دوره از 10 دوره طرح «حکمت رضوی» به بانوان خاطرنشان کرد: دورههای بانوان و آقایان را جداگانه برگزار میکنیم و امیدواریم از میان بانوان محجبه و پایبند به ارزشها نیز شاهد ارائه آثار کیفی باشیم.
شرکت 6200 هنرمند در جشنواره دهم امام رضا(ع)
وی در ابتدای این جلسه، ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای هنری جشنواره متبوع خود گفت: در دوره دهم جشنواره امام رضا (ع) بیش از 6200 هنرمند حضور داشتند و آثار برگزیده آنان در 186 نقطه دنیا در قالب هفتههای فرهنگ رضوی به نمایش درآمد.
جعفری طرح «حکمت رضوی» را شاهبیت اتفاقات هنری در جشنواره امام رضا(ع) دانست و افزود: دوره دوم این طرح با پیشنهاد شاهآبادی از روز گذشته در مشهد مقدس آغاز شده و یکی از اتفاقات نادر هنری است. قرار است در این دوره 100 هنرمند شرکت کنند. امیدواریم هنرمندانی که در این کارگاهها شرکت میکنند، تجربه خوبی را پشت سر بگذارند.
رئیس بنیاد بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) ضمن تأکید بر برگزاری کیفی جشنوارههای هنری بیان کرد: برای افزایش کیفیت جشنوارهها، دو نوع نظارت در نظر گرفتهایم؛ یک ناظر از سوی معاونت هنری وزارت ارشاد معرفی میشود و ناظر دیگر را نیز بنیاد امام رضا(ع) تعیین میکند.