کد خبر:۲۳۹۹۵۷
نیمه‌شب امشب؛

مراسم احیاء لیلة ‌الرغائب در مسجد دانشگاه شیراز برگزار می‌شود

مراسم احیاء شب «لیلة ‌الرغائب، شب آرزوها» نیمه شب امشب در مسجد دانشگاه شیراز با سخنرانی حجت‌الاسلام افتخاری از تهران و مداحی محمدرضا بذری از مازندران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مراسم احیاء شب «لیلة‌الرغائب، شب آرزوها» نیمه شب امشب در مسجد دانشگاه شیراز برگزار می‌شود.

 

حجت‌الاسلام افتخاری از تهران  در این مراسم معنوی سخنرانی و  محمدرضا بذری از مازندران مداحی می‌کند.

 

از پیامبر اکرم (صلى الله علیه و آله و سلم ) روایت شده است که فرمودند: از اولین شب جمعه در ماه رجب غافل نشوید. زیرا شبى است که فرشتگان آنرا ((لیلۀ الرغائب )) مى نامند.

 

این نامگذارى به این جهت است که هنگامى که یک سوم از شب گذشت هیچ فرشته اى در آسمانها و زمین نمى ماند مگر این که در کعبه و اطراف آن جمع مى شوند . آنگاه خداوند بطورغیرمنتظره اى بر آنان وارد شده و مى فرماید : اى فرشتگانم ! هر چه مى خواهید از من درخواست کنید.

 

فرشتگان عرض مى کنند:  حاجات ما این است که از روزه داران رجب درگذرى . خداوند مى فرماید : این کار را انجام دادم. بهتر است کسى که این حدیث را مى شنود، در این شب، زیاد بر فرشتگان صلوات فرستاده تا تکلیفى را که آیه تحیت ( 12 ) به عهده ما گذاشته به اندازه توانایى انجام داده باشد.

 

سپس رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ) فرمودند: کسى که روز پنجشنبه اول رجب را روزه گرفته و سپس بین نماز مغرب و عشا دوازده رکعت نماز بجا آورده هر دو رکعت به یک سلام و در هر رکعتى سوره فاتحه یک بار، انا انزلناه فى لیلۀ القدر سه بار و قل هو الله احد را دوازده بار خوانده ، و هنگامى که نماز تمام شد، هفتاد بار بر من (با این الفاظ ) صلوات بفرستد  اللهم صل على محمد النبى الاءمى و على آله، سپس سجده کرده و در سجده هفتاد بار بگوید: سبوح قدوس رب الملائکۀ و الروح؛ سپس سر خود را بلند کرده و بگوید: رب اغفر و ارحم و تجاوز عما تعلم انک انت العلى الاءعظم آنگاه بار دیگر به سجده رفته و در سجده همان چیزى را بگوید که در سجده اول گف ، سپس حاجت خود را از خدا بخواهد، ان شاءالله تعالى برآورده مى شود .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار