آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۰۱۳۷

افزایش 2 برابری تولید مقالات آی اس آی در دانشگاه پیام نور

رییس دانشگاه پیام نور گفت : تولید مقالات علمی آی اس آی، در سال های اخیر در این دانشگاه رشد دو برابری داشته است.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، حسن زیاری در سخنرانی خود در مراسم دانش آموختگی رتبه های برتر دانشگاه پیام نور افزود: از سال 84 تاکنون تعداد رشته های پیام نور در مقطع کارشناسی از54رشته به 109 رشته و تعداد رشته محل های این مقطع از6506 به 9008 رشته محل افزایش یافته است.

 

وی همچنین به افزایش رشته محل های کارشناسی ارشد پیام نور از 431 به 693 مورد و افزایش رشته های دکتری از 23 به 70 رشته در طول دولت دهم اشاره کرد و گفت: در سال 88 دانشگاه پیام نور در رتبه بندی دانشگاه های جهان در جایگاه چهار هزار و 700 قرار داشت که هم اکنون به رتبه 2200 رسیده است .


رییس دانشگاه پیام نور افزود: با احتساب دانشگاه های علوم پزشکی اکنون دانشگاه پیام نور در رتبه 23 دانشگاه های کشور قرار دارد و بدون احتساب دانشگاه های پزشکی دارای رتبه 16 است .


زیاری گفت: تعداد مراکز و واحدهای پیام نور از 250 در دولت نهم به حدود 540 مرکز و واحد رسیده است و البته در کنار گسترش کمی به توسعه کیفی نیز توجه ویژه ای داشته ایم.


وی اضافه کرد: از سال 88 دانشگاه پیام نور با جمعیت 900 هزار دانشجو دارای سرانه فضای آموزشی هفت دهم متر مربع بود که اکنون این فضا با جمعیت یک میلیون و 100 هزار نفر دانشجو به یک و نیم متر مربع افزایش یافته است.


رییس دانشگاه پیام نور گفت : خرید تجهیزات آموزشی به ارزش 30 میلیارد تومان، احدات 60 سوله ورزشی و فرهنگی و احدات 70 مجموعه فرهنگی و نمازخانه از دیگر اقدامات این دانشگاه در دو سال اخیر است.
زیاری تاکید کرد: بودجه سال 88 دانشگاه پیام نور حدود 400 میلیارد تومان بود که از محل کمک های دولت - شهریه ها- کمک های مردمی تامین می شد ، که امسال این بودجه به بیش از یک هزار میلیارد تومان رسیده است .
وی همچنین به آغاز طرح آموزش الکترونیک در دانشگاه پیام نور از سال 88 اشاره کرد و گفت : در این مدت بیش از 900 عنوان محتوای الکترونیک تولیدشده است و اجرای آزمون های بدون کاغذ روز به روز در این دانشگاه توسعه می یابد .



 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار