میرعلایی دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۰۵۸۲
از سوی شمقدری؛

میرعلایی دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان شد

میرعلایی در حکمی از سوی جواد شمقدری دبیر بیست و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان شد.
میرعلایی دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان شد

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی میرعلایی طی حکمی از سوی جواد شمقدری دبیر بیست و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان شد.

 

متن حکم انتصاب سید احمد میر علایی به شرح زیر است:

 

جناب آقای میرعلایی

 

مدیرعامل محترم بنیاد سینمایی فارابی    

 

کاروان سینمای کودک و نوجوان ایران در مسیر پرفراز و نشیب خود چند صباحی را در ایستگاه بیست و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان توقف خواهد کرد تا ضیافت نور و شادی را بر پا دارد. بهمین منظور و با قدردانی از ابتکارات و تدابیر شایسته شما و همکاران ارجمندتان در برگزاری سه دورة پیشین جشنواره، به موجب این حکم جناب عالی را به عنوان؛ دبیر بیست و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان منصوب می نمایم. رجاء واثق دارم با استعانت از الطاف الهی، تجارب مکتسبه و همراهی و همدلی مدیران ارشد استان میزبان و شاهد غنا و جذابیت های بیشتری در برنامه های اصلی و جنبی جشنواره خواهیم بود.

 

پیشاپیش آغاز به کار دبیرخانه جشنواره و شروع پرواز پروانه های زرین را در آسمان نیلگون هنر به خانوادة بزرگ و شریف سینمای ایران تبریک می گویم.

 

لازم به ذکر است میرعلایی پیش از این نیز مسئولیت دوره های بیست و پنجم و بیست و ششم جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان را بر عهده داشته است.

پربازدیدترین آخرین اخبار