به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی مجلس با اشاره به حوادث اخیر کشور بحرین اظهار داشت: باید حکام بحرین دست از ایستادگی در مقابل ملت خود بردارند و رفتار شنیع نظامیان آل خلیفه در تعرض به منزل آیتالله شیخ عیسی قاسم رهبر مسلمانان بحرین برای مسلمانان قابل تحمل نیست.
وی افزود: این گونه اسائه ادب به حریم بزرگان دینی نه تنها هیمنه دروغین سلطنت را نشان نمیدهد، بلکه هراس سیاستمداران از بقای حکومت را علنی میکند.
رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: اخیرا مسئولان عاجز و درمانده رژیم صهیونیستی به دست و پا افتادهاند تا کشورهای غربی را به تشدید تحریمها قبل از انتخابات کنند.
لاریجانی ادامه داد: شاید با این توهم که بحثهای انتخاباتی در ایران، ذهن رهبران کشور را از رفتارهای ماجراجویانه آنها منصرف کرده است، غافل از اینکه انتخابات در ایران با هر اختلاف سلیقهای استحکام بیشتری در مبارزه با رژیم صهیونیستی ایجاد و توان جدیدی را برای پیگیری راه امام و شهدا به پیکر اجرایی کشور وارد خواهد کرد و به فضل الهی ملت ایران با انرژی انتخابات، دسایس آمریکا و رژیم صهیونیستی را نقش بر آب خواهد کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طبعاً انتظار مجلس شورای اسلامی از کاندیداهای ریاست جمهوری در این مقطع این است که اولا شرایط محیطی بینالمللی کشور را در تبلیغات و رفتارهای سیاسی خود لحاظ کنند و ثانیا به نحوی در دوره تبلیغات ریاست جمهوری عمل کنند که همت و اراده همگانی با امیدواری به آینده در جهت صیانت از حقوق ملت فراهم شود.
وی در ادامه ضمن گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر اظهار داشت: آزادسازی خرمشهر به واقع نماد استقامت، مجاهدت و سلحشوری ملت ایران است و از جهتی پرده از حقیقتی بر میدارد که ملت ایران در پناه معارف اهل بیت و اتکا به خداوند و تبعیت از ولایت فقیه صحنه مصاف دشمن را به قلمرو خواری آنها بدل کردند.
لاریجانی افزود: همان طور که امام جواد (ع) فرمودند چگونه تباه میشود آن کسی که خدای متعال سرپرست و عهدهدار اوست، این حقیقت را ملت ایران در طول 34 سال با وجود ماجراجوییهای آمریکا لمس کردند.
رئیس مجلس ادامه داد: در 15 شهریور سال 59 کریستوفر معاون وزیر امورخارجه آمریکا در رأس هیئتی به اروپا رفت و با سران انگلیس، فرانسه، ایتالیا و آلمان مذاکره کرد و اعلام کردند که موضوع مذاکره ایران بوده است و دو هفته بعد یعنی 31 شهریور ماه سال 1359 عراق به ایران حمله کرد که این مسئله نشان میدهد آمریکا پشت این مسئله است و بعدها خود نیز اقرار کردند که در تحریک و کمک به صدام اشتباه کردند.
وی ادامه داد: در 9 ماه نخست جنگ که بنی صدر فرماندهی کل قوا را بر عهده داشت، عملا توفیقی در جبههها نداشتیم، 4 عملیات برای آزادسازی مناطق اشغال شده صورت گرفت که همگی با شکست همراه بود و حضرت امام (ره) در تاریخ 14 آبان ماه سال 1395 دستور شکست حصر آبادان را صادر کردند، اما این دستور روی زمین ماند.
لاریجانی بیان داشت: بعد از عزل بنیصدر وحدت در جبهههای جنگ صادر شد، ارتش و سپاه قرارگاه مشترک تشکیل دادند و روحیه بسیجی در اداره جنگ با ورود رزمندگان داوطلب اوج گرفت و در زمان کوتاهی حصر آبادان شکست و مقدمات فتح خرمشهر فراهم شد و 3 خرداد پیروزی حیرتآور و فتح خرمشهر زلزله سیاسی در ارکان جبهه متحد غرب و ارتجاع عرب انداخت.
رئیس قوه مقننه تصریح کرد: فتح خرمشهر همزمان با تحولات سیاسی در صحنه داخلی بود، بنی صدر و لیبرالها توسط مجلس استیضاح و عزل شدند و صحنه سیاسی داخلی به دست نیروهای مؤمن و حزباللهی افتاد، هرچند منافقین در داخل دست به ترور زدند، ولی وحدت سیاسی و تبعیت از مقام ولایت امر هم قائله منافقین را در داخل خاتمه داد و هم نصرت فراوان در جبههها را به همراه داشت.
وی گفت: نتیجه این مجاهدتها و همتهای بلند شهدای دفاع مقدس حرکت بیداری اسلامی در دنیای اسلام شده که پدیدهای نو و نویدبخش در عصر حاضر است که این حرکت، حرکتی پیشرونده است.