کد خبر:۲۴۱۱۵۰
دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی هیپنوتیزم خواستار شد:

هیپنوتیزم وارد رشته‌های دانشگاهی شود

دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی هیپنوتیزم با بیان اینکه در تلاشیم پروانه هیپنوتیزم درمانی را از وزارت بهداشت بگیریم گفت: ما به دنبال این هستیم که هیپنوتیزم وارد رشته‌های دانشگاهی شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر مهدی فتحی، دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی هیپنوتیزم دیروز در آغاز به کار این کنگره در هتل پارس مشهد گفت: امسال این کنگره با مشارکت کشورهایی چون آلمان و ایران و انجمن جهانی هیپنوتیزم برگزار می‌شود.


دبیر علمی این همایش بااشاره به برگزاری این کنگره در سال گذشته بیان داشت: برگزاری این کنگره باعث یک مراوده علمی بین انجمن روان درمانی رازی آلمان و ایران شد که این امر سبب انعقاد قرار داد با انجمن هیپنوتیزم بالینی آلمان شد.
 

وی با اشاره به حضور 800 شرکت کننده در این همایش بیان داشت: از این تعداد ما 20 مهمان خارجی داریم. امسال 120 مقاله به کنگره رسیده که 80 تای آنها در قالب پوستر ارائه می‌شود و 32 سخنرانی علمی در پنچ پنل برگزار خواهد شد.
 

دبیر علمی دومنی کنگره بین المللی هیپنوتیزم بالینی بیان داشت: در این کنگره 12 سخنرانی و 12 کارگاه جانبی خواهیم داشت که این برنامه ها از دیروز شروع و تا فردا ادامه دارد.
 

فتحی با اشاره به برخی از اهداف این کنگره گفت: قصد داریم گروه های درمانگر  و مردم را از طریق رسانه‌ها با پدیده هیپنوتیزم بیشتر آشنا کنیم چرا که هیپنوتیزم در بین عامه مردم یک چیز ماوراء الطبیعی و شیادی شناخته می‌شود.
 

وی با اشاره به دلایل عدم پیشرفت هیپنوتیزم در ایران گفت: مجامع علمی این مسئله را کمتر مورد بررسی قرار دادند و یکی اینکه رسانه‌ها قبل از پرداختن علمی به مسئله، بیشتر بر مبنای صحبت‌های عامیانه هیپنوتیزم را مطرح می‌کنند.
 

استادیار فلوشیپ و قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: انجمن علمی هیپنوتیزم از سال 80 به بعد فعالیتش را شروع کرد و بیش از هفت هزار درمانگر در این زمینه را آموزش داده است.
 

وی با بیان اینکه در تلاشیم پروانه هیپنوتیزم درمانی را از وزارت بهداشت بگیریم که هم اکنون در دست پیگیری است افزود: هیپنونیزم یک فن است که باید از جانب اهل فن تائید شده باشد ما به دنبال این هستیم که هیپنوتیزم وارد رشته های دانشگاهی شود.
 

وی گفت: هیپونتیزم چون حالتی از مغز است عارضه ای برای کسی ندارد و اگر اهل فن در جای خودش از این کار علمی استفاده کنند هیچ گاه مشکلی برای مردم یش نخواهد آمد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار