کد خبر:۳۶۷۲۷۵
۲۰ تا۲۲ فروردین ۹۴؛
سومين کنگره بينالمللي هيپنوتيزم باليني و علوم وابسته درتهران برگزار ميشود
سومين کنگره بين المللي هيپنوتيزم باليني و علوم وابسته توسط گروه بيهوشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار ميشود.
به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، سومين کنگره بين المللي هيپنوتيزم باليني و علوم وابسته توسط گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشكي مشهد و انجمن علمي هيپنوتيزم باليني ايران و با همكاري انجمن روانپزشکی ایران و انجمن جهانی هیپنوتیزم بیستم تا بيست ودوم فروردين 94 در تهران برگزار ميشود.
هیپنوتیزم پزشکی، بیهوشی و بیدردی هیپنوتیزمی، هیپنوتیزم روانپزشکی، هیپنوتیزم دندانپزشکی، هیپنوتیزم مامایی و پرستاری، هیپنوتیزم روانشناختی، جامعه شناسی هیپنوتیزم، آسیب شناسی هیپنوتیزم، هیپنوتیزم، تئوریها و الگوها و نوروسایکوفیزیولوژی هیپنوتیزم از محورهای این همایش است.
علاقه مندان تا 30 دی ماه امسال فرصت دارند مقالات خود را به آدرس اینترنتی www.hypnosiscong.ir ارسال کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.