مطرح كردن كميته صيانت از آرا عبور از خط قرمز هاي نظام است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۱۸۵
كرمي راد در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

مطرح كردن كميته صيانت از آرا عبور از خط قرمز هاي نظام است

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تاكيد كرد: سخن گفتن از تشكيل كميته صيانت از آرا بي احترامي محض به مردم و عبور كردن از خط قرمز هاي نظام است.

محمد كرمي راد در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به درخواست عده اي از اصلاح طلبان مبني به تشكيل كميته صيانت از آرا گفت: طي سه دهه گذشته انتخابات متعدد و سالم در كشور ما برگزار شده است و جايي براي طرح موضوعات اين چنيني نيست.

وي ادامه داد: قانون وظايف دستگاه هاي ناظر و اجرايي را در انتخابات مشخص كرده است و طبق قانون با هر گونه تخلف برخورد خواهد شد.

نماينده كرمانشاه تاكيد كرد: سخن گفتن از تشكيل كميته صيانت از آرا بي احترامي محض به مردم و عبور كردن از خط قرمز هاي نظام است.

كرمي راد با اشاره به اينكه طراحان اين موضوع در پي دلسرد كردن مردم هستند، بيان داشت: اين قبيل موضوعات از جمله موضوعاتي است كه ضد انقلاب به آن ها مي پردازد.

وي با تاكيد بر اينكه ملت ايران ملتي فهيم و آزاده است، اضافه كرد: پس از گذشت 30 سال مردم امروز به خوبي مي دانند كه چه كسي مرد عمل و شايسته دولت داري است.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس خاطرنشان كرد: ما بايد به انتخاب مردم احترام قائل شده و مسير توطئه و نفاق را دنبال كنيم.

كرمي راد با بيان اين مطلب كه روز به روز شناخت مردم از كساني كه چنين تفكراتي را دارند بيشتر شده است، گفت: عده اي با شعارها و تبليغاتشان در پي ايجاد جنگ رواني و جذب آرا خاكستري خنثي هستند.

وي اضافه كرد: اين افراد بايد توجه كنند كه به چه قيمتي مي خواهند اين آرا را جمع كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار