آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۲۵۷۷
معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان رضوی:

محور استراتژیک انتخابات، گفتمان حماسه سیاسی است

معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان رضوی محور استراتژیک انتخابات را حماسه سیاسی دانست و گفت: گذر از این پیچ سرنوشت ساز که دشمنان از آن به عنوان منطقه مصونیت یاد می‌کنند دارای اهمیتی شگرف است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی اصغر رشید امروز در گردهمایی داوطلبان شرکت در شورای شهر مشهد در تالار نور این شهر بیان داشت: با توجه به اینکه در انتخابات شورای شهر شاهد حضور طیف‌های وسیعی هستیم امیدواریم این افراد براساس قانون وظایف تبلیغاتی خود را انجام دهند.

 

وی افزود: آنچه مهم و با ارزش است و رهبر به آن اشاره کرده ایجاد حماسه سیاسی است که این حماسه حضور گسترده مردم و رعایت قانون توسط نامزدها را می‌طلبد.

 

معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه اهمیت این انتخابات بر کسی پوشیده نیست، تصریح کرد: یکی از دلایل این اهمیت توام بودن انتخابات شوراها و ریاست جمهوری است و دلیل دیگر فشارهایی است که محافل داخلی و خارجی بر کشور وارد می‌کنند.

 

رشید ادامه داد: گفتمان حماسه سیاسی محور استراتژیک کار است و گذر از این پیچ سرنوشت ساز که دشمنان از آن به عنوان منطقه مصونیت یاد می‌کنند دارای اهمیتی شگرف است؛ زیرا تحقق این امر احساس خطر آنان را به همراه دارد.

 

وی با تاکید بر اینکه دشمنان انتخابات آینده را به دقت رصد می‌کنند، بیان کرد: هدف از این رصد طرح ریزی برنامه‌ها و پیش برد اهدافشان است.

 

معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان رضوی با اشاره به بیانات رهبری که فرمودند: «دشمنان ذهنشان درگیر این انتخابات است» بیان داشت: البته ملت ایران آگاه‌تر از این هستند که فریب دشمن را بخورند.

 

رشید ادامه داد: هدف عمده دشمن در این راستا برگزار نشدن انتخابات است و حال که متوجه شدند شکست خورده‌اند به راهکارهای دیگری روی آوردند که از جمله این راهکارها مایوس کردن مردم از حضور پرشور در انتخابات و تحریم است.

 

وی با تاکید براینکه آرمان خواهی مردم می‌تواند از بازوان کشور برای پیش برد اهداف باشد، گفت: دشمن سه استراتژی فشارها در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی و اقتصادی، بی‌ثبات سازی و بحث مذاکره را علیه کشور دارد.

 

معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان رضوی در پایان در خصوص وظایف نامزدهای شورا اسلامی تصریح کرد: کمرنگ نشدن مرزها با دشمن، رقابت عادلانه، اعتماد به امنیت ملی، رقابت بر سر خدمت و عدم تخریب یکدیگر از جمله این وظایف است.

 

در ادامه این نشست محبی، معاون مدیر کل سازمان اطلاعات خراسان رضوی گفت: تمامی کسانی که صلاحیتشان مورد تایید قرار گرفته واجد شرایط جهت حضور در شورا هستند؛ اما انتخاب نهایی با مردم است.
 

وی گفت: اعتماد به مسئولان، احساس امنیت و رضایت در مشارکت به عنوان سرمایه اجتماعی تلقی می‌شود که وظیفه داریم این سرمایه را افزایش دهیم تا دچار خسران نشویم.

 

محبی با اشاره به اینکه در کار زار نرم هستیم، بیان کرد: در کارزار نرم هستیم و قدرت نرم ما در انتخابات انجام می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار