آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۳۳۹۰

تسهیلات ویژه برای زائران حرم مطهر امام (ره)/ توزیع 500 هزار بسته غذایی

‌ رئیس ستاد بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، گفت:‌ ۵۰۰ هزار بسته غذایی و یک میلیون و ۲۰۰ هزار بطری آب توسط شهرداری ...
تسهیلات ویژه برای زائران حرم مطهر امام (ره)/ توزیع 500 هزار بسته غذایی

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»،  باقرصاد اظهار داشت: شهرداری تهران برا مراسم ارتحال مسئولیت‌هایی از سوی ستاد برعهده گرفته است که بر این اساس اقدامات لازم را انجام داده است.

 

وی با بیان اینکه ستاد ارتحال حضرت امام خمینی در شهرداری تهران به دستور شهردار تهران تشکیل شده است، افزود: قرار است وظایف محول شده در این ستاد به نحو احسن توسط ستاد انجام شود البته در این مسیر تعدادی از وظایف به مشاوران، معاونان و شهرداران مناطق و مدیران سازمان‌ها واگذار شده است.

 

رئیس ستاد بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه تمامی پهنه‌های اطراف حرم امام خمینی به عهده شهرداران مناطق تهران در ستاد ارتحال حضرت امام خمینی واگذار شده است، تاکید کرد: ‌ این پهنه‌ها در اطراف حرم به 202 پهنه تقسیم شده است. هر کدام از شهرداران مناطق مسئولیت‌های محول شده‌ای را در این پهنه‌ها دارند و این در حالی است که در هر دو پهنه یک پارکینگ پیش‌بینی شده است.

 

باقرصاد با اشاره به اینکه مجموعه پارکینگ‌ها که در نظر گرفته شده 500 هزار متر مربع است که پیش‌بینی می‌شود، گفت: ‌ با آماده‌سازی پارکینگ‌های مورد نظر این آمادگی وجود دارد که بیش از 8 الی 10 هزار اتوبوس در این پارکینگ‌ها مستقر شوند.

 

وی همچنن از وجود ایستگاه‌های صلواتی مستقر خبر داد و افزود: 500 هزار بسته غذایی و یک میلیون و 200 هزار بطری آب توسط شهرداری در این مراسم توزیع می‌شود.

 

رئیس ستاد بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره) درباره تأمین ایمنی مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، تاکید کرد: ‌ 107 اکیب و آتش‌نشانی در 21 پهنه در اطراف حرم امام پیش‌بینی شده است.

 

باقرصاد ادامه داد: ‌ یکی از مواردی که شهرداری تهران و به تبع آن ساماندهی مشاغل شهری شهر تهران و معاونت خدمات شهری شهرداری تهران بر آن تأکید ویژه‌ای دارد جلوگیری از سد معبر توسط متکدیان و دست‌فروشان است که در این زمینه نیز تدابیری اتخاذ شده است که بر همین اساس از ظرفیت 500 نیروی انسانی و 110 خودرو برای جلوگیری از سد معبر استفاده خواهد شد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار