آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۴۲۱۴
غرضی در پاسخ به «خبرگزاری دانشجو»:

در مناظره چهارم پرونده رو می‌کنم! / تناقضات کاندیداها سبب پیوستن آنها به تاریخ می‌شود

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: مسلماً به مناظره‌ها نمره منفی می‌دهم؛ زیرا تمام کاندیداها در مسیر تناقضات حرکت کردند که این مسئله باعث می‌شود ...
در مناظره چهارم پرونده رو می‌کنم! / تناقضات کاندیداها سبب پیوستن آنها به تاریخ می‌شود

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، غرضی امروز در نشست خبری خود در خبرگزاری خبر آنلاین در پاسخ به سوال خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، مبنی بر اینکه مناظره سوم کاندیداها را چگونه دیدید و اگر بخواهید به آنها نمره بدهید چه نمره ای خواهید داد، اظهار داشت: مسلماً نمره من منفی است؛ زیرا تمام کاندیداها در مسیر تناقضات حرکت کردند.

 

وی افزود: کاندیداها باید بدانند که این مسئله باعث می شود که آنها به تاریخ بپیوندند؛ ما نباید فقط به اتفاقاتی که در گذشته افتاده، اتکا کنیم، بنابراین این نگاه غلط را باید تغییر داد؛ زیرا کشور ما برای پیشرفت نیازمند نگاه به آینده و رو به جلو است و تکرار گذشته برای مردم دستاوردی نداشته و همچون درس تاریخی است که در کلاس های مدارس مطرح و تدریس می شود.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری علت وجود این گونه بحث ها در مناظرات را ناشی از کار غیر کارشناسانه دانست و ادامه داد: باید برای طرح مسائل ابتدا تحقیق اجتماعی و مدنی انجام داد و من همواره در این چند روز به صدا و سیما گفته ام که باید به ازای کارهایی که در این چند روز و مناظرات تلویزیونی انجام می دهید، تحقیق کنید و ببینید که بازخورد آن در سطح جامعه چیست؛ هنر جامعه داری در آن است که شما بفهمید بدنه اجتماعی چه مطالباتی دارد.

 

غرضی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا شعار تبلیغاتی انتصاب استانداران به دست مردم نوعی تقابل با بروکراسی اداری در جامعه نیست، گفت: در شرایط فعلی در کشور اگر فردی شکایتی از یکی از وزرا داشته باشد آن شکایت به خود وزیر ارجاع می شود و هر استانی مستقلاً جوابگوی مردم استان است.

 

وی خاطرنشان کرد:  وقتی این شکایت به وزیر ارجاع شد وزیر برای حل آن، موضوع را به استاندار مربوطه ارجاع می دهد؛ در آن صورت است که استاندار دستور شخص وزیر را اجرا می کند، اما با طرح ما استاندار خود از مشکلات مردم آگاه است و این موضوع از جمله موارد توسعه اجتماعی جامعه است و توسعه اجتماعی جوامع به معنای جمهوریت و مردم سالاری می باشد.

 

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم احتمال برگزاری دور چهارم مناظره‌ها را بعید ندانست و اعلام کرد: پیگیری این موضوع در دست من نیست، اما من بسیار علاقه مندم که این اتفاق رخ دهد؛ زیرا در آن صورت حرف‌های بسیاری خواهم داشت که بسیار به نفع انقلاب و اسلام است و در آن مناظره بسیاری از پرونده‌ها را رو خواهم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ابوالفضل
-
۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۳:۰۸
آخه تورو چه به رياست جمهوري برو بمير بابا
6
20
مجتبي محمدي
۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۷
فقط روحاني
بدون نام
-
۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۱
تا همين جا هم با حرفهاي تکراري وقت مردم ضايع شده است
7
13
ممد
-
۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵
به نظر من اگه مهندس همين الان استعفا بده بهتره چون نه ابروش ميره نه وقت ما تلف ميشه
9
3
پربازدیدترین آخرین اخبار