آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۴۹۴۳
رضایی در شبکه 4 سیما:

به سمت عمل به آزادی می رویم/ تورم را به 2درصد می‌رسانم

نامزد انتخابات گفت: درخت آزادی هنوز در کشور کاشته نشده و برخلاف کسانی که در عین برخورداری از قدرت، شعار آزادی دادند و به آن عمل نکردند ...
به سمت عمل به آزادی می رویم/ تورم را به 2درصد می‌رسانم

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محسن رضایی با حضور در برنامه رویکردها و برنامه‌ها در شبکه 4 سیما در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اقدامات شما برای قانون اساسی به عنوان میثاق بین مردم و مسئولان چیست، اظهار داشت: اولین میثاق ما با خداوند است و نباید شرک بورزیم و تابع هوای نفس خود باشیم چرا که اگر به قانون اساسی نیز وفادار بمانیم اما خودپرست باشیم، دچار مشکل خواهیم شد.

 

وی با بیان اینکه کسانی که 34 سال پیش قانون اساسی را نوشتند، افرادی اندیشمند و با سواد بودند، یادآور شد:‌ مردم نیز در رفراندومی این قانون اساسی را تأیید کرده‌اند و باید همه موارد آن را اجرا کنیم.

 

این کاندیدای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری تصریح کرد: در شرایط امروز باید بازگشت و رجوع مجدد به زندگی مردم از زبان و ادبیات گرفته تا معماری و معیشت صورت گیرد و عدالت این نکته را ایجاد می‌کند.

 

وی با تاکید بر اینکه رئیس جمهور باید قانون اساسی را اجرا کند اما در اجرا دچار ابهام است، تصریح کرد: ما یک قانون اساسی و یک قانون مجلس داریم که در واقع ابزاری برای تحقق قانون اساسی است.

رضایی ادامه داد: رئیس جمهور باید برای اصولی که خلاء داشته و اجرا نمی‌شود، قانون تهیه کند و به طور مثال برای برخورد با جرم سیاسی ما نیاز به قانون داریم.

 

وی با بیان اینکه هیچ‌کدام از رؤسای جمهوری قبلی حدود و قلمرو بخش تعاونی، خصوصی و دولتی را در اصل 44 مشخص نکرده‌اند، افزود: اولین کار ما این است که کلیه اصول مغفول مانده را که قانون ندارد، برایش قانون تعیین کنیم.

 

این کاندیدای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری در همین زمینه به لزوم قانون‌محوری در اجرای عدالت و آزادی‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: درخت آزادی هنوز در کشور ما کاشته نشده است چرا که تبدیل به قانون نشده و فقط یک حس آرمان‌خواهی است؛ بنابراین بر خلاف کسانی که در عین برخورداری از قدرت شعار آزادی دادند و به آن عمل نکردند، ما به سمت عمل به آزادی می‌رویم.

 

رضایی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه برنامه شما برای فاز اول قانون هدفمندی یارانه‌ها چیست، اظهار داشت: اولین مشکل هدفمند شدن یارانه‌ها این بود که هدفش شفاف بیان نشد که آیا به دنبال شفاف‌سازی قیمت‌ها و تعادل اقتصادی یا جبران است و چون این موضوع تعریف نشده، در حال حاضر دچار ابهام است.

 

این کاندیدای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری با بیان اینکه جبران به این معنا نیست که شما پولی را تزریق کنید که باعث ایجاد گرانی شود و این یک تسلسل در گرانی است، گفت: دوستان قسمت دوم را به صورت اسمی جبران کردند در حالی که اگر واقعی بود، پولی که دست مردم می‌رسید گرانی ایجاد نمی‌کرد.

 

وی با بیان اینکه اگر ما تعهدات قبلی را زیر پا بگذاریم بی‌ثباتی ایجاد شده و دولت‌های بعدی نیز اقدامات ما را نادیده می‌گیرند، افزود: بنابراین با اصلاحات جزئی این 45 هزار تومان را پرداخت خواهیم کرد.

 

رضایی با بیان اینکه ما مرحله دوم را به صورت تولیدی و درآمدی در هدفمندی ادامه خواهیم داد، تصریح کرد:‌در واقع پیش از اینکه تقاضا بالا برود ما ابتدا عرضه را بالا می‌بریم و این نه تنها ضد تورمی است بلکه باز حل مشکل اشتغال خواهد شد و هم پول نقد به دست مردم می‌رسد.

 

وی در همین زمینه به ذکر مثالی پرداخت و گفت: اگر این طرح را از فروردین 93 آغاز کنیم، از شهریور به بعد به همه ایرانی‌ها 110 هزار تومان داده می‌شود که 45 هزار تومان آن تورمی و 65 هزار تومان آن به دلیل تولیدی عمل کردن ضد تورم است.

 

این کاندیدای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری در خصوص لزوم توجه به تخصص‌های علمی یادآور شد: نباید پست‌های سرنوشت‌ساز را در کشور با روابط جناحی و دوستی تنظیم کرد چرا که آموزش و پرورش آینده ایران را می‌سازد.

 

وی با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش را از خود این وزارتخانه که سابقه معلمی داشته باشد انتخاب خواهم کرد، گفت: ما 700 هزار معلم داریم.

 

رضایی اولین مسأله فرهنگیان را رسیدگی به شغل و درآمد آنان عنوان کرد و افزود: باید کاری کنیم که معلمان غیر از تدریس دغدغه دیگری نداشته باشند و ما با ترکیبی از کمک به معلمان قدرت خرید و رفاه آنان را بالا خواهیم برد.

 

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم درباره اولویت کاری دولتس در عرصه سیاست خارجی گفت: وضعیت ما در سیاست خارجی به این صورت است که ما در مقابل بوکسوری که گارد گرفته قرار گرفتیم.

رضایی افزود: بحث بستن تنگه هرمز که پیش آمد، همان کاری بود که آمریکا می‌خواست در حالی که ما باید با فکر و تدبیرمان این بوکسور را بی‌ خاصیت کنیم.

 

وی با طرح استراتژی قیچی در سیاست خارجی ادامه داد: عده‌ای می‌گویند باید در برابر آمریکا و غرب کوتاه بیاییم و عده‌ای نیز تنها مقاومت را مطرح می‌کنند اما من معتقدم هر دو حالت دارای اشکالاتی است.

 

رضایی تصریح کرد: این طور نیست که وحدت شکننده‌ای که آمریکا در جهان به وجود آورده را نتوانیم بشکنیم؛ ما باید اقداماتی انجام دهیم که این بوکسور گارد گرفته به مذاکره روی آورد.

 

«یک لبه این استراتژیک قیچی دیپلماسی قوی است که در این رابطه یک اتاق دیپلماسی به وجود می‌آورم؛ البته بحث بعدی این است که حال چه طرحی را باید دنبال کنیم که از یک طرف عزت‌مان را حفظ کنیم و از طرف دیگر به خواسته‌هایمان برسیم».

 

این کاندیدای ریاست جمهوری با اشاره به روند مذاکره کنونی اظهار داشت: در حال حاضر ما برای مذاکره آماده‌ایم اما این غرب است که مذاکرات را کش می‌دهد.

 

رضایی افزود: ما با بهبود اقتصادمان می‌توانیم کاری کنیم که آنان وارد مذاکرات جدی با ما شوند و چنین استنباط کنند که تنها راه حل میز مذاکره است؛ ما از یک طرف نباید به دنبال ماجراجویی باشیم و از طرف دیگر هم نباید ساده‌انگارانه مسائل را ببینیم.

 

وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به این سوال که ریشه‌های تورم در کاهش ارزش پول ملی چیست، گفت: گرانی در کشور ما دو علت دارد؛ یکی از آنها ساختاری‌ است و مورد دیگر مقطعی است.

 

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه "ما از اول انقلاب نتوانستیم تورم را در حدود 2تا 3 درصد نگه داریم"، افزود: یک مسأله چاره‌اندیشی برای گرانی‌ها، رفع علل ساختاری این گرانی‌هاست.

 

رضایی افزود: در واقع تولید ملی ما با مسائلی درگیر است که آن مسائل از ظرفیت و کشش ضعیفی برخودار هستند؛ ما باید کشش تولید را طوری کنیم که سفته‌بازی‌ها نتوانند بر تولیدکنندگان غلبه کنند و این مسأله با تولید ملی قابل حل است.

 

وی ادامه داد: یکی از علل مقطعی گرانی‌ها نیز تحریم‌های اقتصادی است که اگر طولانی شود، بسیار خطرناک خواهد شد و به علل ساختاری تبدیل می‌شود.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، مسأله بعدی را کسری بودجه و همچنین یارانه‌ها عنوان کرد و با تاکید بر اینکه گرانی یک اژدهای پنج سره است، گفت: هر کسی که بر دولت‌های قبل روی کار آمد، به دنبال آن بود که یکی از این سرها را کنترل کند.

 

رضایی افزود: مثلا تلاش کردند کسری بودجه را از بین ببرند که در کنار آن مشکلات دیگر به وجود آمد در حالی که این اژدها زمانی مهار می‌شود که تمام پنج سر را با هم در کنترل بگیریم.

 

وی تصریح کرد: من هیچ زمانی را برای بهبود وضعیت اقتصادی اعلام نمی‌کنم اما هدف‌گذاری‌هایی که بیان کردم را تامین خواهم کرد.

 

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: باید مشکل بازار ایران را پیدا کرد چرا که معتقدم علیه سوداگری‌ها باید ابتدا خود بازار را درست کرد؛ به عنوان مثال چرا باید یک گوجه را به قیمت 200 تومان از کشاورز خرید و 3 هزار تومان در بازار تهران به فروش رساند؟

 

وی ادامه داد: من به جای اصلاح قیمت‌ها، بازار را اصلاح می‌کنم و در بخش کشاورزی نیز یارانه سبز را تخصیص می‌دهم.
 

رضایی با بیان اینکه برای تعامل بیشتر با شوراها، بازتعریف رابطه دولت و مردم یک ضرورت است، افزود: فضای فعلی فضایی سیاسی و امنیتی است که این فضا برای بقا مناسب بود.

 

وی تصریح کرد: ما امروز از این مرحله رد شده‌ایم؛ یعنی هیچ چیزی نمی‌تواند به بقای ما آسیب برساند و لذا الان باید وارد حوزه زندگی شویم و شعار من مبنی بر «سلام بر زندگی» بر همین اساس است.

 

رضایی برای تغییر زندگی مردم اولین گام را ساختار دولت دانست و گفت: همه باید برای زندگی مردم بسیج شوند و ساختار دولت نیز باید تغییر یابد چرا که اگر تیم احمدی‌نژاد برود و تیم دیگری بیاید، چه تضمینی وجود دارد تیم جدید اوضاع را بدتر نکند؟

 

وی معتقد است باید مردم را در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به‌صورت فعال مشارکت داد چرا که به گفته وی مردم بهتر می‌توانند در حوزه‌هایی که به آنها مرتبط است، کار کنند.

 

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خطاب به بینندگان تلویزیونی گفت:‌ از مردم تقاضا دارم که انتخابات شوراها را جدی بگیرند و البته از صداوسیما هم تقاضا دارم با فرمول‌هایی برنامه‌های انتخابات شوراها را نیز پوشش دهند.

 

رضایی در خصوص وحدت بعد از انتخابات نیز به رقبای خود متذکر شد: باید قانون و اخلاق را هم کاندیداها و هم طرفداران‌شان جدی بگیرند؛ در کشور ما اخلاق بیش از کشورهای دیگر مورد اهمیت است و باید در کنار قانون باشد.

 

وی ادامه داد:‌ من می‌خواهم فرهنگ قانون‌پذیری و اخلاق در قانون نهادینه شود و برای نهادینه شدن آن ابتدا از خودم شروع می‌کنم.

 

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سؤال که آیا آموزش عالی نیاز به تغییر و تحول دارد و چه برنامه‌هایی در این خصوص دارید،‌ گفت: آموزش عالی ما انصافا از لحاظ کمی تحول بزرگی در آن ایجاد شده به گونه‌ای که ما در اول انقلاب فقط 175 هزار دانشجو داشتیم اما اکنون تعداد دانشجویان ما از مرز 4 و نیم میلیون گذشته است.

 

رضایی معتقد است که سرمایه انسانی امروز کشور از ظرفیت فعلی کشور گذشته و سرریز شده است و دانشجویان فارغ‌التحصیل نیز آمادگی و توانایی پذیرش شغل ندارند و این به دلیل فاصله افتادن دانشگاه با صنعت و کشاورزی است.

 

وی با تاکید بر اینکه وضعیت فرهنگی فعلی دانشگاه را قبول ندارد، خاطرنشان کرد: فضایی که امروزه در دانشگاه حاکم است فضایی بسته است و معتقدم آزادی را باید در دانشگاه بیشتر و میزهای آموزشی را در محیط‌های آموزشی فعال کرد.

 

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: جامعه امروز ما جامعه‌ای سنگین است و باید تخلیه شود و برای تخلیه جو سنگین ابتدا خودم را در معرض نقد قرار می‌دهم چرا که بر این باورم که اگر جامعه ما سبک شود، می‌توان دوباره پرواز را از سر گرفت.

 

رضایی در مورد فعالیت هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان گفت: آمریکایی‌ها می‌خواهند ایران اسلامی را به گوشه رینگ سوق دهند و ما باید از آن گوشه فاصله بگیریم چرا که راه‌حل‌های فراوانی داریم.

وی تصریح کرد: من مسأله هسته‌ای را جدی می‌گیرم اما با تدبیر و حساب و کتاب و همچنین هسته‌ای جزو اولویت‌های سیاست خارجی بنده خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
امير
-
۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲
رضايي جان شک نداريم که اگه يه نفر تو دنيا باشه که بتونه اين مشکلات بيکاري جوانان رو حل کنه تويي.
به اميد پيروزيت....
6
0
نقيبي
۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۱
البته با اين وعدها به کجا رود...!
منظور از آزادي ،آزادي در دانشگاه بايد بيشتر باشه چيه؟
امير 2
-
۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۰
محسن خان، شما تورم رو به 20 هم برسوني ما قبولت داريم 2 پيشکش.
در خصوص درخت آزادي هم خدمتتون عرض کنم که توي شهر شما شايد کاشته نشده باشه اما توي شيراز که 16 سال قبل کاشته شده و الان هم حسابي ثمر داده.اگه گشتي توي خيابوناي شيراز بزنيد شاهد ميوه هاي رنگارنگش خواهي بود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار