گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ با این که انتخابات شورای شهر در حاشیه انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته بود و حساسیت کمتری داشت، اما تلاش دو گروه اصلاح طلب و اصولگرا برای تصاحب کرسی های شورای شهر تهران، چشمگیر و قابل تامل بود.
بیش از 50 لیست انتخاباتی مختلف از چهره های سرشناس و غیرسرشناس منتشر شد که از این بین 9 لیست، جدی تر و با برنامه تر وارد جریان انتخابات شده بودند.
از بین 1785 کاندیدای تایید صلاحیت شده، اصولگراها دارای تعداد بیشتری بوده و با ائتلاف های متعدد وارد شده بودند؛ اصلاح طلب ها نیز که دوره های دوم و سوم شورای شهر را از دست داده و در دوره پیش تنها چهار نماینده یعنی هادی ساعی، معصومه ابتکار، احمد مسجدجامعی و محمدعلی نجفی را به شورا فرستاده بودند، تلاش هایی را برای کسب چند کرسی بیشتر انجام دادند.
خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت: 14 نماینده
این فهرست که با برگزاری جلسات متعدد با طیف های مختلف اصولگرایی تنظیم شده بود، بیشترین نماینده را به چهارمین مجلس شورای شهر تهران فرستاد.
سروری، چمران، دبیر، رضازاده، کاشانی، طلایی، دنیامالی، مجتبی شاکری، حافظی، اقبال شاکری، ناصحی، آباد و پیرهادی نمایندگان این لیست هستند.
جبهه پایداری: 5 نماینده
این لیست اصولگرا، مشترکات زیادی با سایر لیست های اصولگرایی داشت که از بین 31 نفر آنها، تنها چمران، دبیر، تقی پور، حافظی و شاکری رای آوردند که همه این افراد با لیست خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت مشترک بودند.
صدای ملت: 9 نماینده
این لیست که با سرلیستی شیبانی و غفوری فرد نهایی شده بود، در شورای چهارم چهار نماینده دارد.
مسجدجامعی، ساعی، شیبانی، سالاری، دوستی، دنیامالی، مختاباد، حجت و مفتح، نمایندگان انتخاب شده از لیست صدای ملت هستند.
اعتدال و توسعه: 3 نماینده
حزب اعتدال و توسعه به عنوان حزب اصلی یاران هاشمی و حامی حسن روحانی 31 نفر را با سرلیستی مسجدجامعی برای انتخابات شوراها پیشنهاد داده بود که از این بین تنها مسجدجامعی، دانشور و حکیمی پور راهی خیابان بهشت شدند.
اصلاح طلبان: 11 نماینده
جبهه اصلاح طلبان در غیاب چهره های مطرح رد صلاحیت شدهای مانند ابتکار و محسن هاشمی، چهرههای میانه تری را وارد لیست خود کرده بود که این لیست نیز مشترکاتی با لیست صدای ملت و اعتدال و توسعه داشت.
مسجدجامعی، سالاری، راستگو، دوستی، تندگویان، دانشور، حکیمی پور، حقانی، انصاری، حجت و سرخو نمایندگان راه یافته به شورای شهر تهران از این لیست هستند.
جهادگران نوسازی برای شهر تهران: 3 نماینده
این لیست 29 نفره که شامل تعدادی از وزرا، معاونان رئیس جمهور، مدیران عالی شهرداری، نمایندگان اصناف و چهره های ورزشی بود، تنها سه نماینده به شورا فرستادند. ساعی، حقانی و سرخو انتخاب شدگان از این لیست هستند که نام هر سه آنها در لیست های دیگر مثل صدای ملت و اصلاح طلبان دیده می شود.
پیروان خط امام و رهبری: 2 نماینده
اسدالله بادامچیان، رئیس ستاد انتخابات شورای شهر جبهه پیروان خط امام و رهبری، لیست 31 نفره ای را با سرلیستی غفوری فرد معرفی کرده بود که از این میان تنها شیبانی و مفتح رای آوردند که نام هر دو نفر در لیست صدای ملت نیز بود.
در نتیجه 18 اصولگرا و 13 اصلاح طلب راهی خیابان بهشت شدند.
با توجه به نتایج، به ترتیب خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت، اصلاح طلبان و صدای ملت بیشترین نماینده را به شورای شهر تهران فرستادند و به این ترتیب، پرونده چهارمین انتخابات شورای شهر با ورود بیشترین تعداد از لیست های اصولگرایی بسته شد.